Hogyan fogyhatnék mellből?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs helyi fogyás, de valami yakorlat esetleg van, ami által kisebb lesz a mellem?
Nagyon zavar, alacsony vagyok, normál testalkatú, de mivel a melleim nagyon nagyok, sokkal ducibbnak nézek ki, arról nem is beszélve, hogy alig hordhatok rendes, nőies ruhákat, mert még egy kisebb kivágásnál is rib@.. ncosnak nézek ki, meg olyan, mintha kitenném mindenem, pedig nem szeretném. Így maradnak a hagyományos pólók, fölsők, de azokból is egy mérettel nagyobbat kell vegyek, bikinikérdést nem is említem...rémes.
Van esetleg valakinek hasonló gondja? Tapasztala? Diétázom és sportolok, szeretnék amúgy is fogyni, de reménykedem, hogy a mellemből sikerül jó sokat leadni.
2015. máj. 12. 11:38
11/16 anonim válasza:
Szálkásító étrend és edzés.Nekem kisebb lett,bár nem akartam!
12/16 anonim válasza:
Pedig egy B kosaras mell már nem néz ki jól. Hátizomerősítés segíthet a hátfájáson. Nagy kár lenne értük!
13/16 anonim válasza:
Gigantomastia, sajnos ezen látványosan csak a műtét segíthet.
14/16 anonim válasza:
Huh! Tényleg nagyok a melleid. A párom 175cm 70kg és 95d-s melltartót hord és neki is nagyon nagy. Szűk ruhát vesz fel a férfiaknak majd kiguvad a szemük. Te kisebb vagy és nagyobb a melled. Férfi szemmel tényleg elkápráztató hiszen én is majd megőrülök a barátnőm melleiért. De ha a hordása tényleg kellemetlen esetleg fájdalmat okoz akkor ez ellen tenni kell. Nagyon jó és neked alkalmas melltartót kell venned. Ugyan is a sportban is gátol a nagy mell. El kell menned orvoshoz. lehet, hogy nem fog azonnal műtétre küldeni mert tényleg van módszer amivel csökkenhet a mell mérete. De ha ez semmit nem változtat akkor lehet, hogy ez a végső megoldás. Ne ért félre, nem hátsó szándékból mondom. De gondolatban minden normális férfi szeretettel gondol a melleidre és azt kívánja, hogy boldog légy vele és neked ez ne legyen zavaró. A hatékony sport biztos segít, de ehhez is neked egy nagyon megfelelő melltartó kell!!
16/16 anonim válasza:
Nekem is nagy mellem van alapjáraton, de én ha elkezdek edzeni és fogyok, akkor a mellemből is lemegy, ha meg abbahagyom és hízok, a mellem is velem nő. Én az insanityt nyomom, na azzal fogyok mindenhonnan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!