Szerintetek mit tudnék tenni azért, hogy lefogyjak?
Sziasztok!
Elég hosszú lesz, köszönöm ha elolvasod.
Szóval a problémám az,hogy 167 cm vagyok és 70 kiló.Tudom sok.Épp ezért szeretnék lefogyni de nem igazán megy és nem is értek hozzá.Ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Egyszerűen nincs időm elmenni edzeni.Reggel 5.40-kor kelek és indul a buszom.15 óráig iskolában vagyok.Plusz egy óra míg hazaérek.Onnantól pedig tanulok.Estére pedig úgy elfáradok,hogy élni sincs erőm nemhogy edzeni
Tudom 80% étkezés.De ezt is csak érdekesen tudom megoldani.
Amíg suliban vagyok megeszek 2 szendvicset.Teljes kiörlésű kenyér,vékonyan vaj és felvágott.Néha teszek bele uborkát,paradicsomot vagy salátát.
Utána itthon azt eszem amit Anyum főzött.Próbálok kevesebbet enni ha nem megfelelő az étel. (Igen megpróbáltam kérni,hogy főzzön egészségesebben de azt mondja,hogy az újabb hülyeségem miatt nem fog.)
Este pedig joghurtot eszek vagy valami gyümölcsöt.
Valami ötlet,hogy tudnék ennél hatékonyabban fogyni?
Köszönöm a segítséget!
16/L
Szia .
Nem olvastam el a többi hozzászólást.
Szerintem próbáld meg elhagyni a kenyeret. Tudom kell vinni suliba valamit, de meg lehet oldani másképpen is.
Mindenképp reggelizz. És estére ne egyél gyümölcsöt.
Én 10kg-t fogytam a következőképpen:
elhagytam a lisztet, cukrot, krumplit
sok sok zöldséget és húst eszem
reggelire tojást
estére már csak egy kis salátát.
Én sem mozogtam túl sokat. Otthon tornáztam videókra.
Sok sikert.
Felesleges??? Fehérjét enni felesleges? Rengeteg folyamathoz szükséges... Kétlem, hogy az ő tudásával egész napra elég fehérjét pakol az ebédbe :(
70 kilósan is simán lehet valaki anorexiás, de az nem így viselkedik. E téren is eléggé el van tévedve édesanyád...
A joghurt miatt nem anorexiázik? Pedig abban kevesebb tápanyag van, mint egy fehérjés, zöldséges vacsorában...
Én is itthon edzem súlyzóval, de a sétáim hiányoznának, kell a friss levegő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!