Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, ez? Mit tudnék tenni?

Lehetséges, ez? Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lány vagyok, 168 cm.

Nyár elején 60 kg körül voltam. Azóta sokat mozogtam, egészségesebben étkeztem, így most 56 kg vagyok. De nem tudok lejjebb menni. Nem akarok sokat, csak 55-ig szeretnék lemenni, és azt megtartani.

Lehetséges, hogy már nijcs miből, azért nem megy le több?

2016. szept. 8. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Te látod, hogy van-e miből... De ha nincs, akkor miért akarsz fogyni? Ja hogy téged is a számok érdekelnek, nem a kinézet? Talán akkor dobd ki a mérleget vagy csak ne állj rá s tedd rendbe a fejedben a dolgokat.

Mindenképpen lehet fogyni, akkor is, ha nincs miből, de igencsak esélyes, hogy jóval nehezebb. De ez csak apró megjegyzés, nyilván ne akarj csontvázzá fogyni. Csak a számok alapján teljesen OK a súlyod.

2016. szept. 8. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!