Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha stagnál a...

Mit lehet tenni, ha stagnál a súly?

Figyelt kérdés
Nem számoltam ki pontosan, hogy hány kalóriát viszek be, de 1000-1100 körül van. Tornázok is mellette, mégis 2 hete egy deka se ment le. Mit csinálok rosszul? Eddig többször fogyókúráztam már, de soha nem történt ilyen. Sok fehérje, kevés zsír, kevés cukor.
2016. aug. 15. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Van, hogy egy hónapra is megáll a fogyás. Lehet belassult az anyagcseréd. Folyadékbevitel rendben van?

Nekem kevésnek tűnik a kalóriabeviteled.

2016. aug. 15. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:

A szénhidrátbevitelt ingadoztasd, az egy jól bevált módszer.

Egyik nap 100g, aztán 130, majd megint 100, aztán leveheted 80ra, stb.

2016. aug. 15. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg nem 1000-1100 kalóriát viszel be. Ez a "nem számolom ki pontosan"-féle kalória számlálás csapdája -vagy, pontosan, vagy sehogy, hiszen pont az egészben azok a nem gondolt, "rejtett kalóriákat" a lényegek.

Én alapvetően nem támogatom a kalória számlálást, mert 1) elveszi az evés örömét (helyette, "úristen, vajon mennyi kalóriát ettem?"-érzet lesz), és mert 2) könnyen mániákussá tehet. Egyik sem ajánlott.

Egyél mértékkel: a szervezeted érezni fogja, mi az a mennyiség ami kevesebb mint a megszokott, ám nem koplalás -ezért szükséges a sok folyadék, a zöldség és gyümölcs, mert ezek laktatnak mégsem túlságosan kalóriadúsak. Plusz egészségesek is!

2016. aug. 15. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj változtatni a mozgásformán is! Heti 2 torna nem rossz, de iktass be egy kis kocogást, súlyzózást, esetleg jó időben egy hosszabb bicikli túrát, bármit, ami eltér a megszokottól. Ez is segíthet.
2016. aug. 15. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:

2 hét nem sok, ne törődj vele.

Én pár napja 62,5 kg voltam, azóta napi 2-3 óra mozgást végeztem és tuti mindennap deficitben ettem (ha nem is nagyban) s ma 65,0 kg voltam. Nyilván fogytam egy picit, csupán nem látszik a mérlegen. Majd lemegy. A főbűnös a víz, de a salakanyag is több most. Ez teljesen normális.

Azért a te beviteled szinte mindenkinek koplalós, nem ártana többet enni, bár nem ismerem a körülményeket.

2016. aug. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!