Mit lehet tenni, ha stagnál a súly?
Van, hogy egy hónapra is megáll a fogyás. Lehet belassult az anyagcseréd. Folyadékbevitel rendben van?
Nekem kevésnek tűnik a kalóriabeviteled.
A szénhidrátbevitelt ingadoztasd, az egy jól bevált módszer.
Egyik nap 100g, aztán 130, majd megint 100, aztán leveheted 80ra, stb.
Akkor valószínűleg nem 1000-1100 kalóriát viszel be. Ez a "nem számolom ki pontosan"-féle kalória számlálás csapdája -vagy, pontosan, vagy sehogy, hiszen pont az egészben azok a nem gondolt, "rejtett kalóriákat" a lényegek.
Én alapvetően nem támogatom a kalória számlálást, mert 1) elveszi az evés örömét (helyette, "úristen, vajon mennyi kalóriát ettem?"-érzet lesz), és mert 2) könnyen mániákussá tehet. Egyik sem ajánlott.
Egyél mértékkel: a szervezeted érezni fogja, mi az a mennyiség ami kevesebb mint a megszokott, ám nem koplalás -ezért szükséges a sok folyadék, a zöldség és gyümölcs, mert ezek laktatnak mégsem túlságosan kalóriadúsak. Plusz egészségesek is!
2 hét nem sok, ne törődj vele.
Én pár napja 62,5 kg voltam, azóta napi 2-3 óra mozgást végeztem és tuti mindennap deficitben ettem (ha nem is nagyban) s ma 65,0 kg voltam. Nyilván fogytam egy picit, csupán nem látszik a mérlegen. Majd lemegy. A főbűnös a víz, de a salakanyag is több most. Ez teljesen normális.
Azért a te beviteled szinte mindenkinek koplalós, nem ártana többet enni, bár nem ismerem a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!