Miért stagnál a súly 4-5 kiló fogyás után?
Még megkérdezném azt is mit lehet csinálni, hogy ne lötyögjön a hasamon a bőr.Két éve szültem, talán kinyúlt?Már 20 kilót lefogytam, eddig nem lötyögött, most 2 hét alatt lement 4-5 kiló és most kezd látszani, pedig edzek
Segítsetek kérlek.
Szerintem a szervezeted érzi, hogy elért egy határt, és most lassitania kell. Erre mutat az is, hogy észrevehetöen megereszkedett a hasad is.
A tanácsom: kicsit lassits, ne fogyni akarj, hanem pár hétig csak a súlytartás legyen a célod az edzés mellett. Ha utoléri magát a szervezeted, akkor a böröd is ki fog feszülni,ha nem hanyagolod a mozgást. Utána folytathatod LASSAN tovább, de mindig szünetelj, ha hasonló dolgokat veszel észre. Ha ugyanis EGYSZER nagyon lógós lett a böröd, azt többé helyrehozni nem lehet (illetve csak mütéttel, de akkor se lesz szép, mert komoly heg marad), CSAK megelözni lehet azzal, hogy lassitod a fogyás ütemét.
Egyébként gratulálok az eddigi eredményedhez!
Én irtam azolviaolajat: nem lesz töle semmim olajos, nem literszámra kenem magamra: a kezembe csöpgtetek egy keveset (kimosott üres hajfestékes flakonba töltöm az olajat, mert annak kis csöve van), szétkenema tenyeremben, és utána a kezemmel átsimitom a börömet - igy nem kerül rá túl sok, és nem ken be semmit, sokkal kevésbé, mint egy hagyományos testápoló.
Sokkal jobban szeretem, mint a kapható kozmetikai késziteményeket meg olajakat, mert mivel étkezési célokra gyártják, ezért garantáltan nincsenek benne adalékok, amiket a testápolókba elég sokat tesznek. Igy érzékeny börüeknek is használható mindenféle kiütés, stb nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!