A súly stagnál, erőszint nő, most akkor mi van?
178/79 vagyok, 1 hónapja megy a tömegelés, előtte 1 hónapig ment szintentartás, 1,5 hónapig diéta. Nem változik a súlyom, mégis erősödöm, elég szépen. Kreatin kúrát is elkezdtem 2 hete. Sima monohidrát. Lehet ez hozta a nagy erőt? Kétlem, hogy csodaszer lenne, régebben sem sokat segített, akkor komplex (crea-bomb) kreatin kúrát csináltam, de semmit nem éreztem. Szóval a súlyom max 1 fél kilót nőtt, de a felhúzásban is 20kg, bicepszre is karonként 4kg, vállból nyomás egykezesekkel is 10kg, szóval szinte mindenben fejlődtem egy szépet az utóbbi 1 hónapban.
Igazából nem nagyon zavar az, hogy nem változik a súly, mert jön az erő, de nem akarom azt, hogy a kreatin kúra végével az egész elszálljon.
Jól van ez így vagy változtassak?
3g ch(1,5g kell fogyáshoz, van, hogy 1g, ezért merek 3-mal tömegelni, mert úgy néz ki elég és nem zsírosodok be úgy), 2g fehérje, 1g zsír. Ch-s étkezéseim előtt megy a kreatin, főleg edzés után. Edzéseim alapjai az alapgyakorlatok (Mily meglepő.), heti 3-4 edzés, most osztott, alvással van gondom, általában 6-7 óra van csak, hétvégén van 8-10 óra is.
Ch-t félnék feljebb vinni, mert könnyen hízok. Első tömegelésnél feljött 7 kiló 2 hónap alatt, úgy néztem ki, mint valami henger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!