Hogyan fogyjak le? KÉRLEK SEGÍTSETEK
Az étkezések száma nem igazán számít, elég erős mennyiségcsökkenés hatására persze, hogy fogy az ember.
4 napos böjtben is megy le zsír egyébként, nem tudom, mit gondolnak egyesek, hogy nem. 6-8000 kcal masszívan izomból megy le? Ekkora evolúciós zsákutca azért nem vagyunk. Megy le izom is, de zsír is, főleg ha abból van sok.
Köszönöm szépen a NORMÁLIS válaszokat.
-igen,próbáltam koplalni,eredményes volt egyébként,de visszahíztam kb 2kg-t,utána meg megint leadtam -3kg-ot.
-nem vagyok annyira kövér,csak felesleg van rajtam
-az étkezésemen változtattam,mennyiségileg és minőségileg is
-mozogni többet mozgok
-Builder76-nak meg csak mondom,hogy ez nem hiszti,majd ha te is elkezdesz kicsit fogyózni,és már elég sokadjára nem sikerül,kíváncsi vagyok mit csinálsz.És ki vagy te amúgy? Itt csitrizgetsz közben meg ismersz?Kétlem.Szóval ne magadból indulj ki azt ajánlom,és amúgy egyedül a TE "véleményed" sz@rom le,a többit hasznosnak találtam.:))
Idézem a kérdésedet önérzetes hp: "Hogyan fogyjak le? KÉRLEK SEGÍTSETEK
Ha nem eszek 4 napig mennyit fogyok?"
Ez tipikusan hisztiző,tudatlan kiscsaj kérdése.
Azért nem tudsz lefogyni, mert eszetlenül csinálod. Hogy az internet világában miért nem tudtál találni valami értelmeset,az nekem rejtély. Gondolom a közösségi pöcegödör használata zsigerből megy...
Én nem szoktam fogyózni, annak nincs értelme. Én vagy szálkásítok vagy tömegelek (nem tudom tudod-e ezt értelmezni...)
Én egész fiatalon is olyan voltam, hogy ha valami érdekelt, igyekeztem utána olvasni, nem fárasztottam senki valami hülyeséggel. Pedig akkor még nemhogy internet, de még mobiltelefon sem volt...
Itt egy kis olvasnivaló neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!