Kettő kérdésem van : 1.172CM -VAGYOK és 85 kiló gramm:S (14 éves) Mennyi az ideális testsúlyom? 2. Hogyan fogyjak le min.20 kilót augusztus 6. -áig? KÉERLEK TITEETEK SEGÍTSETEK! :
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 18:21
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyi lenne az ideális testsúly. De úgy látszik, te már tudod, hogy kb 20 kilót akarsz fogyni. VISZONT egy hónapon belül sehogy! 2-szerese jönne vissza utána. Max heti 2 kilót fogyj, az egészséges! Járj el edzőterembe, ott az edzők adnak tanácsot, vagy ha valami egyszerűbbet akarsz, akkor menj el futni! Meg persze próbálj változtatni az étrendeden.
3/7 anonim válasza:
Menj diliházba. (Mentális egészség témakör)
4/7 anonim válasza:
hát én 172 cm vagyok és 61kg de még ez sem tökéletes.. Sehogy se tudsz ennyit lefogyni. Sportolj sokat, igyál sokat, kerüld a káros kajákat, sok gyümölcs!! Ajánlom az almát, ha éhes vagy, egyél almát, csak 2-3 főétkezésed legyen s úgy többet sikerül:)
5/7 anonim válasza:
gólyatáborba mész,azért ilyen sürgős gondolom..:)
6/7 anonim válasza:
Éppenséggel de, le tudna, csak rohadtul nem ilyen kevés idő alatt. Nekem is 8 hónap múltán jött össze a 15, de nem bántam, mert azóta sem jojózgatok oly sebesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!