Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le a fenekemből?

Hogyan fogyjak le a fenekemből?

Figyelt kérdés

Kb fél éve folyamatosan, heti 3 alkalommal edzek, étkezésemet is megváltoztattam és el is kezdett tűnni rólam gyakorlatilag minden felesleg. Kivéve a fenekemet, bár a hasamon, combomon és karomon már nincs semmi zsír, addig ott elég vastag réteg található meg, ami nagyon zavarja az összképet, mivel fiú vagyok :/ Mit tudnék ellene tenni/eltüntetni?

17F

2016. nov. 16. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

A futás jót fog tenni, meg minden kardió és aerob edzés.

Végezz guggolást és kitöréseket súllyal!

2016. nov. 16. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudod irányítani, honnan fogyj. Egyedül annyit tehetsz, hogy diétázol és mozogsz, miközben türelmesen várod, hogy onnan is lemenjen a felesleges zsír.
2016. nov. 16. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Nincs helyi zsiregetes. Dietaval adhatsz le zsirt, edzessel formasithatod.
2016. nov. 16. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Pálcikaember..........

Te fiú vagy????

Nem. Lány vagy. Amikor olvastam, lány ugrott be, hogy tuti az vagy.

Szerintem vegyél fel csipkealsót, ma tudtam meg, hogy férfiaknál divat lett!

Oda való vagy, pálcikaember csipkealsóban aki karjáról, COMBJÁRÓL, eltüntette a "zsírt" :DDDDD

Gondolom mekkora "zsírod" volt bakker, inkább keress egy másik fiút és azzal buzuljál hülyegyerek.

2016. nov. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!