Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak csak a fenekemb...

Hogyan fogyjak csak a fenekemből és combjaimról?

Figyelt kérdés

Milyen diétát, gyakorlatokat ajánlotok?

Válaszokat előre köszönöm.

2009. júl. 10. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Üdv.

Ez sajnos megoldhatatlan, én olvastam már elég sokat ezen a fórumon és googlen meg egyéb oldalakon, és tudományos kísérletek is bizonyítják, hogy egy bizonyos területről csak nem lehet fogyni. Szóval ha fogyni fogsz akkor mindenhonnan fogsz, bocs ha elkeserítettelek de ez az igazság.

2009. júl. 10. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgyvan. Nincs célzott fogyás.
2009. júl. 10. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezekről a helyekről kizárólag zsírleszívással! De ez nagyon fájdalmas, költséges és veszélyes is. Fogadd el az alkatodat és öltözz előnyösen, ami az alkati hibákat korrigálja.
2009. júl. 10. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A gond az, hogy a fenekem eléggé nagy, a melleim meg eléggé kicsik. Ha még fogyok is..........akkor nem marad majdnem semmi...legalább ennyire maradnának meg...:(

2009. júl. 10. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Mindenhová fókamódra menj, azaz kússzál! Ezáltal a combod és a segged kissé megüpped! Ez az egyetlen kiút!
2009. júl. 10. 22:38
 6/10 anonim válasza:
előszőris a probléma okát kell megkeresni és megszüntetni, hosszú idők után most jöttem rá, hogy azért kicsik a melleim, akkoris ha máshováű hízom, mert hormonzavarom van, PCOS em, ami petefészek ciszta, vagy más daganatot jelent, amik férfi hormonokat termelnek kórosan, ettől marad ki a menzi, esik teherbe nehezen egy nő, és gyakori köztük az elhízott, vagy esetleg a lapos mellü, vagy szőrösödő nő. Olyan tüneteim vannak néha, mintha terhes lennék, vagy klimaxos ovlnék, pedig még csak 23 vagyok. Sokban meghatározó a pajzsmirigy működése, a vesekérgeket is meg szokták vizsgálni. Neked nem szokott nőgyógyászati gondod lenni? Mert az endokrinológus oskban segíthet. Ha rendeződnek a dolgok bennem, akkor valószínűleg nőiesebbnek is fogok kinézni. :)
2009. júl. 10. 22:40
 7/10 anonim válasza:

csak egy ötlet ovlt a so kközül, és én előbb rájöttem a bajomra, mnit bármelyik doki, de nem bántam meg, mert nem dughatom homokba a fejem, a gyógyszerek szedése és váltogatása helyett inkább dokit ávltottam kivizsgáltattam magam, msot pedig majd kezelni fognak.

link

[link]

előző író voltam

23/L

2009. júl. 10. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

Én a Kick Boxer című filmben láttam a tuti megoldást... ez neked lett ez kitalálva.. (!)

1-2 kolbász bekerült a "Van-damme" gatyájába,és egy éhes német-juhász kutyus megoldotta a problémát.Ettől aztán futott is becsületesen a "Van-damme"

2009. júl. 10. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Ne le pontozzzz okoska..szerinted magggggától le megy a zsír a fenekedről? édes istenem.. mitől menne le ha nem a mozgástól..ez már a 1876-ik kérdező,hogy hogyan fogyjak le mi közben a világ fele majd éhen döglik.. és te tudod is hogy mi a megoldás.. Dee iiigen kérdezd meg a gyakorikérdések.hu oldalán 1877 ként Pötyögj a klaviatúrán biztos le megy attól..
2009. júl. 10. 23:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a hasznos válaszokat, különösen a 23 éves lánynak. Nem hinném, hogy hormonális gondjaim lennének, de lehet utána járok.

Az utolsónak annyit mondanék, hogy az idióta, gusztustalan beszolásokra nem vagyok kiváncsi, már jóval le voltál pontozva, mikorra én beléptem, szóval nemcsak én találtam a válaszod haszontalannak.

Tudom, hogy a mozgás nagyon fontos, de előfordulhat, hogy egyeseknek komplexebb gyakorlatok szükségesek, például inkább a problematikusabb részüket tornásztatni, viszont a diétának is megvan a maga fontossága, az meg nem mindig előnyös.

2009. júl. 11. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!