Xx.Be.Happy.xx kérdése:

Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Szoval augusztus elejen meg 55 kg voltam, onnan akartam lefogyni meg nehany kilot. Tegnap megmertem magamat, es 62 kg lettem a honapok alatt, szoval nem keveset hiztam. Es annyi lenne a kerdesem, hogyan fogyjak le?

Mozogni nem tudok annyira, maximum egy-ket hetente elmegyek futni, ami tudom, nem hasznal semmit, legfeljebb jobban erzem magamat utana. Szoval a hetvegi lehetseges futasokon kivul minden nap edzek, kedden es csutortokon kettot is. Es igazabol nemhogy fogynek, hanem (mint ahogy latszik) inkabb hizok. Hogyan tudnek fogyni? Vagy valamilyen motivacio? Kerlek, ne nezzetek hulyenek, inkabb ti is kerdezzetek, ha valami nem tiszta. Elore is koszonom a valaszokat. :)

2016. okt. 31. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Jò ètrend mindennek az alapja. A mozgàs az plusz, de nem árt.
2016. okt. 31. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Tetszik az altalanos igazsag, eddig magamtol is eljutottam...bovebben esetleg?:)
2016. okt. 31. 19:38
 3/7 anonim válasza:

Figyumár... mivel egy betűt nem írtál arról, hogy mit/mikor/mennyit/hogyan eszel, ezért - bocsáss meg, de - feltételeztük, hogy nem vagy képben, nem tudod, hogy a kaja mindennek az alapja, a lényeg. Tehát valaki leírta. Erre majdhogynem leugatod... xD

Azt látom, hogy annyit nem vagy hajlandó tenni a célodért, hogy szépen utánanézel/utánavasol a dolgoknak, inkább bekérdezel a semmiből, 0 infóval, és várod, hogy mondjuk meg a csodát. Eddig még határeset (!), hogy rendben van, elvégre azért van az oldal, hogy kérdezz, stb. De amellett, hogy magyarázzuk el az alapokat, állítsunk össze neked megfelelő étrendet, edzésprogramot, stb..., még a gondolataidból is olvassunk? xD

2016. okt. 31. 20:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem varom el, hanem mondjuk tippekre lennek kivancsi, meg ilyenek.

Sportolni sportolok, aztan eszem, amit latok. Ez igy kielegito?

(Es nem ugatok le senkit, valaszolok. Sajnalom, ha ugy tunt. :D )

2016. okt. 31. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Eszel amit látsz! Valószínű itt a hiba! Mondjuk 500kalóriát letornázol és a hűtőt megtámadva beviszel 650kalóriát... sok értelme van akkor ha nem számolod... nem is csodálom, h ennyit híztál. Hiába sportolsz így! Láttál te valaha olyan cikket amiben az volt írva, h "Ha sportolsz de eszel amit kívánsz akkor fogysz!"? szerntem sehol, de légyszi küldd be ha találtál egy ilyet, szívesen elolvasnám, mert mindent megadnék ilyen módszerért :D
2016. nov. 1. 10:19
 6/7 anonim válasza:

Javaslom a kalóriaszámlálós diétát, nagyon jó

Én azzal fogytam 20kg-t, de sajnos 4 év alatt szép lassan vissza is jött, így ismét elkezdtem. De nem mindegy h évek alatt vagy pár hónap alatt jön vissza a leadott súly (plusz kg nélkül)

2016. nov. 1. 13:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom.^^ :)
2016. nov. 1. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!