Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak kedd délig 2...

Hogyan fogyjak kedd délig 2 kilót mindegy miből?

Figyelt kérdés
Kedden lesz egy mérés ami nagyon fontos nem akarom kifejteni hogy miért mert hosszú de a lényeg hogy egy verseny miatt és eddig azt hittem 57 vagyok de 59.0 vagyok mit csináljak hogy 57.5-57,4 max. Legyen? Tényleg nagyon fontos és mindegy hogy vízbôl vagy bármiből megy csak hogyan menjen le? Utána újra ennék rendesen ahogy eddig. Bármit kipróbálok ami beválik!
2016. okt. 2. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérés előtt elmész szaunázni.
2016. okt. 3. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyes, de víz kihajtása a leggyorsabb súly vesztés.

Izzasztó öv is segít.

2016. okt. 3. 00:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rj egy jo nagyot.
2016. okt. 3. 01:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Káposztalevessel ma, vízhajtóval holnap, és az se butaság, hogy előtte menj szaunázni.

Kedd délután pedig igyál rengeteg vizet!

2016. okt. 3. 06:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha 100kg lennél azt mondanám mehet 2kg szaunával... de így felejtsd el.. fogadd el, hogy elbaxtad...
2016. okt. 3. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
100 kg vagyok. 2 kg 30 perc futás. FYI.
2016. okt. 3. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Elözö, ez roppant informativ, köszönjük. En 60 perc futassal max 400g-mal leszek könnyebb, 70kg-osan. Ez miben segit a kerdezönek?
2016. okt. 3. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Pontosan annyival segít a kérdezőn, hogy mindenkinek magának kell tudni, hogy mi az, ami bizonyos energia befektetéssel bizonyos víz veszteséget tud magának okozni. 1-2 nap alatt a felhasznált energia csökkentésével nem lehet elérni zsír / izom tömeg csökkenést.

Ezért a futás, vagy más mozgás, ami izzaszt is jó lehet.

A feltételezés, hogy 100kg-val könnyebb / nehezebb súlyt veszteni megint csak sok mindentől függ. 1-2 nap alatt 100k-ból is csak vízvesztéssel lehet súlyt veszteni kimutathatóan.

2016. okt. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!