Hogyan fogyjak izmosodás nélkül? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem tetszik mikor egy nőnek akkora a combja mint egy oszlop csak mert izmos. Nekem a csinos,kis combok tetszenek,én is olyat szeretnék.Edzotermbe járok és kissé tartok attól hogy az erőnléti gyakorlatokról nekem is oszlop combom lesz.Mit csináljak hogx ne legyen olyan de csinosodjak?2016. okt. 1. 16:06
1/5 anonim válasza:
Formàs combokat akarsz izom nèlkül? Az nehèz lesz.
2/5 anonim válasza:
Az izom miatt formás a láb.. Egyébként ne félj attól, hogy "oszlop" combod lesz, mert az baromi kemény munka és évek alatt érhető el.
3/5 anonim válasza:
Ennyi retardált hülyét, mint amennyi azt gondolja, hogy túl izmos lesz a pinalegyezéstől...
5/5 anonim válasza:
Szóval te attól tartasz, hogy a fogyástól izmosodsz?
Jajjtejóistenmentsmeg.
Jó, figyelj, akkor elsőként elmondom, hogy az ember fogyás alatt általában inkább izmot veszít, mintsem izmot nyer, mivel a fogyás alapfeltétele a kalóriadeficit, az izomtömegnövekedésé pedig a kalóriatöbblet.
Na, most hogy ez megvan és ma is okosabb lettél valamivel, folytassuk azzal, hogy nem lesznek oszlop combjaid, mert ezzel a hozzáállással sosem fogsz olyan keményen melózni, ami ahhoz kéne, hogy "oszlop" combjaid legyenek.
Ha te csak gebe lábakat akarsz, akkor menj, és fuss heti 3-4 alkalommal, ahhoz az is elég. Abban az esetben, ha formás popsit is szeretnél esetleg, vagy egy szépen kidolgozott, nőies combot, akkor meg irány guggolni meg kitörni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!