Hogyan fogyjak le? KÉRLEK SEGÍTSETEK
Egyél kevesebbet, mozogj többet! Ennél megbízhatóbb módszer nem létezik, és 100% bevált mindenkinek.
Te azért nem tudsz lefogyni, mert ész nélkül brutális koplalásba kezdesz, amit pár napnál tovább nem bírsz.
Utána gondolom bezabálsz.
Olyan módszer kell, amit tudsz tartani!
Pl. edd azt, amit eddig, csak a felét a szokásos mennyiségnek! Nem kell lemondani semmiről, nem kerül plusz pénzbe, nem kell beszerezni semmi extrát.
És mozogj többet: litf helyett lépcső, busz helyett séta, stb.
És nekem bevált az itthon tornázás dvd-re meg youtube videókra. Párat próbálj ki te is!
Miert esne ossze a kevesebb kajatol? Nem azt irta a valaszolo, hogy ne egyen semmit. Csak tobbszor kevesEBBET! Nagy kulonbseg. Mozgasbol sem irt semmi extrat, csak ami amugy normalis.
Nekem ellentetes problemam van. Vekony vagyok nagyon. Biztos vagyok benne hogy egyik sem konnyu...
Szoval kevesebb kaja,(egeszseges kaja) tobb mozgas.
Az egészséges étellel sem fogy le, ha túl sok. Ezt nem is nehéz belátni, de a tapasztalatok is ezt mutatják, természetesen. Persze, vannak emberek, akik előadják, hogy 2000 kcal igény mellett 3000 kcal gyümölcsre alapozó vegán vagy egészen más stílusú ketogén étrendben levő ételtől hű de lefogy az ember, de ez nincs így, egyik esetben sem.
Sőt, akkor se fogyunk le, ha 16/8 időszakos böjtben eszünk (de 23/1-ben sem) deficit nélkül...
A deficit alapvető, az energiamegmaradás törvénye makacs dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!