Az lenne a problémám, hogy kövér vagyok. Hogyan fogyjak le?
Az lenne a baj, hogy dagadt vagyok. Hiába próbálok fogyni, koplalni de semmi.
167 cm vagyok, 63 kiló és 14/L
Van egy barátom, aki imádja az alakom. De én nem tudom sehogyse elfogadni. Amikor rájövök a tükörbe nézés után, h hogy nézek ki. Próbáltam lefogyni de sehogy se... Most épp koplalok. Szerintetek hogy fogyjak le?
(sportolok is, es figyeltem az etkezesemre is)
Nem vagy dagadt, bár a mai tinik ezt pici feleslegre is rámondják, leértékelve a szót... és hogy jutottál arra az agyament ötletre, hogy koplalni kell a fogyáshoz...? Jó, hallhattál róla, valamiért egyeseknek ez ugrik be.
Életmódváltást ajánlok, messze az a legjobb. Milliószor írtam erről itt a gyk-n, s rajtam kívül még kismillió ember, ha téged érdekel a téma, tegyél már meg annyit, hogy rákeresel.
Hogyan figyeltél az étkezésedre? A jó étrend nem elég, a mennyiség is számít.
"Ettem valamikor hust is meg mast de ritkan"
A fehérjére pedig szükség van napi szinten. Egyél húst, tojást, egyéb fehérjéket, és zsiradékot is, ha nem akarsz anorexiás, testképzavaros lenni. A koplalástól pedig főleg beteg leszel, hagyd abba.
Rendben koszonom mindenkinek. :)
A link viszont segitett, koszonom azt is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!