Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az lenne a problémám, hogy...

Az lenne a problémám, hogy kövér vagyok. Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Az lenne a baj, hogy dagadt vagyok. Hiába próbálok fogyni, koplalni de semmi.

167 cm vagyok, 63 kiló és 14/L

Van egy barátom, aki imádja az alakom. De én nem tudom sehogyse elfogadni. Amikor rájövök a tükörbe nézés után, h hogy nézek ki. Próbáltam lefogyni de sehogy se... Most épp koplalok. Szerintetek hogy fogyjak le?

(sportolok is, es figyeltem az etkezesemre is)

2016. nov. 3. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy dagadt, bár a mai tinik ezt pici feleslegre is rámondják, leértékelve a szót... és hogy jutottál arra az agyament ötletre, hogy koplalni kell a fogyáshoz...? Jó, hallhattál róla, valamiért egyeseknek ez ugrik be.

Életmódváltást ajánlok, messze az a legjobb. Milliószor írtam erről itt a gyk-n, s rajtam kívül még kismillió ember, ha téged érdekel a téma, tegyél már meg annyit, hogy rákeresel.

Hogyan figyeltél az étkezésedre? A jó étrend nem elég, a mennyiség is számít.

2016. nov. 3. 00:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ettem sok szenhidratos ennit se es cukrosakat se. Melloztem mindig is a cukros uditoket es edesseget. Zoldseg es gyumolcs allt legfokepp az etrendben. Ettem valamikor hust is meg mast de ritkan
2016. nov. 3. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért azt megsúgom, hogy hosszú távon a koplalástól lehet igazán elhízni. ;)
2016. nov. 3. 04:10
 4/6 anonim ***** válasza:
2016. nov. 3. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ettem valamikor hust is meg mast de ritkan"

A fehérjére pedig szükség van napi szinten. Egyél húst, tojást, egyéb fehérjéket, és zsiradékot is, ha nem akarsz anorexiás, testképzavaros lenni. A koplalástól pedig főleg beteg leszel, hagyd abba.

2016. nov. 3. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben koszonom mindenkinek. :)

A link viszont segitett, koszonom azt is! :)

2016. nov. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!