Milyen edzést végezzek?
Hali!
179cm/133kg
75-80kg-ra szeretnék fogyni. A diéta megvan de nem tudom milyen edzést csináljak mellé. :/ Tudnátok segiteni mert már kezdem unni hogy ilyen kövér vagyok. :D
18/f
Szia.
Mivel 133 kg vagy nem ajánlanám, hogy egyből neki vágj a legnehezebb feladatoknak! Próbálj égy hétig (legalább) sétálni. Kisebb távokat, aztán többet. Ha hirtelen vágsz neki, az tönkreteheti a szívet. Ha ez megvan, akkor kezdj el még többet sétálni. Konditerembe mennél vagy inkább otthon? Ha otthon, akkor nézz a neten ilyen edzős videokat (nekem bevált, bárki bármit mondd). Azokat a gyakorlatokat otthon is elvégezheted. Az étkezési szokásaidon is változtass. Napi 5-ször egyél, kisebb kanálla és tányérral, mint eddig. Lassan fogyaszd a kaját, előbb jól laksz. :)
Ha kérdésed van, szívesen segítek! Mert még egy csomó dolgot kihagytam.
Pl: egyél gyümölcsöket. Reggel: banán abban több a kalória, így este nem ajánlatos fogyaszatni. Étkezések között ígyál v8zet. Sokat.
17\Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!