Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzést végezzek a...

Milyen edzést végezzek a konditeremben, ha fogyni és formásítani szeretnék?

Figyelt kérdés

165 cm/65 kg/lány. Már fogytam 20 kilót, de jövő hónaptól kondiba is le szeretnék járni, szeretnék még minimum 10 kilót leadni, és főképp formásítani. Diétázni már diétázom (vagyis inkább egészségesen étkezem, naponta többször kevesebbet, sok fehérje, sok zöldség, sok víz). Sajnos van narancsbőröm is, ettől is meg szeretnék valahogy szabadulni...

Tudom, Google jó barátom, de mindenhol mást írnak, hogy mi a jó... Szerintetek mi lenne a leghatásosabb edzésterv? Napi 1,5-2 órám lenne a kondira.

2014. okt. 8. 20:02
 1/2 Osynho ***** válasza:
A formásítás izmosodást jelent. Ez viszont nem megy kalória deficit esetén. Magyarul vagy fogysz, vagy izmosodsz. :)
2014. okt. 8. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok a fogyáshoz.

Én most kezdtem el egy féléves programot személyi edzővel: három hónap tömegelés, három hónap szálkásítás. A terv az, hogy ki legyek pattintva következő tavaszra. Szívesen megosztom tapasztalatim, hogy milyen gyakorlatokat végzünk a teremben. Heti négyszer járok edzeni. Erről vezetek egy blogot, háború a testemmel a címe és megtalálod az arckönyvben. Ha kérdésed lenne, megpróbálok segíteni.

2014. nov. 4. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!