Sehogy sem bírok lefogyni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2-3 hónap alatt kb. 25kilót híztam.Hiába fogyókúrázom,csak felfelé jönnek a kilók!Pedig régebben mindig le tudtam fogyni.Voltam pajzsmirigy,és hormonvizsgálatokon is,de nem találnak semmit.Viszont az emésztésem sem jó,hashajtókon élek.Mi lehet a gond?2010. ápr. 23. 12:52
12/18 anonim válasza:
Az endrokrinológus egy hormonokkal foglalkozó orvos.
Oda nem véletlenül kaptál beutalót...Lehet,hogy valami hormonális eredetű betegséged van.
Menstruációd rendben van?Pattanásokkal vannak problémáid?
13/18 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Vagy éppen nem most váltottál másik tablettára? Az endokrinológiai vizsgálat után szerintem tisztább lesz a kép.
14/18 anonim válasza:
Szia szerintem 2-3 hónap alatt főleg ha diétázol is nem lehet ennyit hízni,ha a pajzsmirigyed rendben van,még lehet más is a mllékvese probléma is okoz hízást,nagyon sajnállak egyébként,nagyon rossz lehet hogy ennyit híztál,én tuti megőrülnék,drukkolok hogy minden rendben legyen.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Tényleg rossz,főleg lelkileg visel meg.Az a baj,hogy engem érdekel az emberek véleménye,és olvashattad,hogy egy páran engem okolnak,pedig én teszek ellene,csak nem működik!
2010. ápr. 23. 15:19
16/18 anonim válasza:
Nem hagytál abba fogamzásgátló szedést? Mert az egyik ismerősöm abbahagyta a szedést 3 év után és 3 hónap alatt 30 kilót hízott és teli van cisztával a méhe és meddő lett...az lehetséges, hogy valami hormonális problémád van.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót,és a mensim is rendben van,néha csúszik 1-2 napot,de gondolom az még belefér.
2010. ápr. 23. 15:38
18/18 anonim válasza:
Egy nap fogdd magad, es hatarozdd el,hogy te tenyleg szeretnel lefogyni, vagy uj eletet kezdeni. Am, az,hogy egesznap a szamitogep elott ulsz,vegulis nem tudom,hogy sportolsz-e vagy sem,de hogyha nem akkor valassz ki egy 'sportot',ami neked a legjobban tetszik... es vagj bele. :)
Probalj nem egesz nap az etelre gondolni,es picit kiegyensulyozotabban etkezni,mert az a 600-700 kaloria NAGYON keves. NE KOPLALJ! Tudod, minden az agyban mulik el,hogyha tenyleg jol elhataroztad magad,akkor sikerulni fog,csak bizni kell. :)
SOK SZERENCSET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!