Ez így jó testalkat egy 12 éves lánynál?
147 cm
34 kg
72 cm mellbőség
56 cm derékbőség
72 cm csipőbőség
Amúgy bocsánat, ha rossz a kategória, csak láttam itt hasonló kérdéseket és azért.
Teljesen jó! Csinos lehetsz.
Első! A kérdező 12 éves kislány!
12 évesen mit akarsz te a mellbőségeddel? Azt, hogy pedofilok csorgassák rád a nyálukat?
Magasság-testtömeg arány oké - lehet egy kicsit több, de az se rossz, ami van.
Szerintem jo az alakod, kb olyan mint minden lanynak aki csinosnak erzi magat :)
A kerdest meg remelem nem azert tetted fel, mert esetleg a fogyason gondolkodsz!? Nagyon jo vagy igy!! Sportolj, mert az egeszseges es egyel amennyi jolesik, ha lehet ne csak chipset meg uditot!
4: Nem, egyáltalán nem akarom hogy pedofilok csorgassák rám a nyálukat.
5: Nem gondolkodok fogyáson, csak az osztályunk sportembere mindig mondja, hogy köver vagyok, meg nincs rajtam izom, amikor úszok és a hasam elég jó.
8: Nem vagy kövér. Konkrétan sovány vagy.
Az lehet, hogy nincs rajtad izom. De az sem gond. Egy gyereknél nem hinném, hogy az a legfontosabb, hogy izmos legyen.
De az izom hiánya nem kövérséget jelent.
Főleg, ha sportolsz is, akkor majd idővel az alakod is sportosabb lesz.
De tényleg 12 évesen nehogy már ez legyen a legfontosabb. Egyébként akárhogyan is nézel ki, mindig lesz valaki, aki beszól. Szóval nem kell másokkal foglalkozni. Ha te vagy a legszebb, akkor is fognak piszkálni, ha másért nem, de irigységből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!