Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudok fogyni úgy, hogy...

Le tudok fogyni úgy, hogy olyan testalkatom legyen, mint egy koreainak?

Figyelt kérdés
Szeretnék edzésbe és fogyókúrába kezdeni. Pontosabban, az edzést már el is kezdtem. Napi fél órát kocogok és kevesebbet is eszek, azonban szeretnék majd beiktatni valami rendszert is a táplálkozásom kapcsán is. Bár tudom, hogy teljesen más egy ázsiai és egy európai test, de erős akarattal és edzéssel, fogyókúrával elérhetek egy olyan testalkatot, mint pl. egy koreai lánynak? Akárha az ott az L-es vagy az XL-es méret is lenne.

2016. júl. 13. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak ha eleve olyan az alkatod, csak épp túlsúlyos vagy.

Egyébként ehhez ismerni kéne a te testedet, ill. tudni, mit is értesz koreai testalkat alatt.

2016. júl. 13. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

az az alkatodtól és csontozatodtól nagyon nagy mértékben függ. a koreai lányok gyakran már betegesen soványak, állandó edzés, diéta stb, kemény dolog létrehozni és megtartani egy olyan testet. egyébként megértelek, kpop fan vagyok, és bárcsak olyan jól néznék ki, de vegán étrend mellett, plusz kb napi 2 óra erős konditermezés mellett is tudom, hogy soha nem fogok úgy kinézni, mert bivaly vastag csontozatom van és teljesen más alkatom....

annyit tanácsolok, hogy hozd ki magadból a legtöbbet helyes táplálkozással és rendszeres mozgással, ne a koreaiakra akarj hasonlítani :)

2016. júl. 13. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is az a belátásom a dologról, hogy más a csontozatunk. :)
2016. júl. 13. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Fehèr ember csak feketère tud fogyni, kòreaira nem.
2016. júl. 13. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Erdekes, hogy nekem is egy-ket napja ez jutott wszembe, hogy vajon ok mitol masok, peldaul testalkatban. Alacsonyabbak, valoban mas a csontozatuk, sokat edzenek es jo a taplalkozasuk, sok csiposet es kollagendus kajakat esznek, tenger gyumolcseit, hinart, kocsonyakat..
2016. júl. 14. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!