Hogyan érhető el ennyire nagy testsúlyról a legrövidebb idő alatt egy normális testalkat?
Nem tudhatjuk, hogy neked hosszú és nehéz-e. Én 84 kilósan kezdtem s 5 év után is bőven van feleslegem, pedig sokat tettem a fogyásért. Nem gond, remek életmódot találtam, s egyszer elérem a célom :D Másnak pedig simán megy. Ez nagyon változó.
Válts életmódot, jobb étrend, kalóriadeficit, mozgás. Ha egyelőre csak a séta megy, az is jó, de ott van a biciklizés is, azt is lehet nagy túlsúllyal is. Mozgás nélkül is fogyhatsz, főleg az elején ekkora feleslegnél, de sokkal jobb ötlet mozogni, az egészség, közérzet miatt is. Én a helyedben edzenék is teljes testre, nem árt a meglevő izmaiddal közölni, hogy a fogyás ellenére maradjanak meg épen, egészségesen, hiába kisebb súlyt kell cipelned...
Konkrét étrendet nem mondhatok, nincs egy sem, ami mindenkihez illik, ez is egyéni. Sokunknak bejön a szénhidrátcsökkentés, több okból, amit most nem taglalok. Azt pedig bizonyára tudod, hogy milyen rágcsákat és édességeket célszerű elhagynod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!