Ha 16 évesen 42 kiló vagyok, az normális? (Lány vagyok)
A lány valószinüleg már sportol valamit, szóval inkább hízni kéne.
Sajna ez a súly már egészségtelenül kevés, minimum 8 kg kellene.
Én 19 éves vagyok, 158 centi, 41 kg. Én is genetikailag vagyok ilyen, rendszeres sport mellett. Én nem érzem magam különösebben vékonynak, inkább sportosnak. :)
Szerintem normális és minden rendben van veled. Egyszerűen csak ilyen a testalkatod. :)
Attól még, hogy esetleg sportol, még kellene rá izom... S azt még el tudom képzelni, hogy valaki nem tud zsírt felszedni, mert genetikailag olyan, hogy ahhoz olyan rengeteg étel kell, amit nem képes megenni, de ha többletben rendesen edz és pihen, akkor nincs az az isten, hogy ne szedjen fel izmot.
Persze ha vékony akar maradni, az más kérdés. Látni s főleg érezni kell, hogy ez egészséges súly-e számára egy jó életmód mellett. Vannak nagyon vékony, de egészséges emberek. Az, hogy statisztikailag ez mit ad, nem számít egyénszinten. A súly pedig nem olyan kicsi, hogy tuti egészségtelen legyen, akármilyen testalkatú, genetikájú, izomzatú is az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!