Lányok! Nektek mennyire vonzó/taszító ez a testalkat? Normális válaszokat kérek.
Túl hájas. Nem vagyok hipokrita, őszintén megmondom, hogy én sem vagyok elég karcsú, úgyhogy természetesen én sem tetszem magamnak.
Ennél jóval alacsonyabb testzsírszázalékot kedvelem (de nem kell hű de szálkásnak lenni), az izmozottság nem fontos, épp csak sorvadt izomzatú ne legyen a srác, ahogy extrém izmos sem.
A ruhák jól állnak, engem is a hajad meg a beállásod zavar. :D Egyébként a testalkatoddal annyira nincs problémám, főleg ha azt mondod hogy fogytál is.
Ui.: viszont idősebbnek néztelek. :D
A hajadat kivéve szerintem jól nézel ki. Én pont a kicsit ducibb srácokat szeretem, a páromnak is van hasa, én azt szexuális fogódzkodónak hívom ;) :)
Szóval én amellett tenném le a voksomat, hogy vonzó a testalkatod :)
Gratula a fogyáshoz, én is fogyam 20 kilót, de ez mit sem változtat azon, hogy roppant hájas a hasam és fogynom kéne, plusz edzeni... :)
Én a helyedben nem elégednék meg a jelen helyzettel (a fogyásnak örülni persze szabad, tuti igen egészségtelen szinten voltál régen), ha már ilyen ügyes vagy, hogy megy a tested formálása, csináld végig :) (Bár nekem se olyan könnyű most már, mint régebben. Nehéz az élet. De nem adom fel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!