Lányok! Nektek mennyire vonzó/taszító ez a testalkat? Normális válaszokat kérek.
3. és 10. voltam. Ruhában tényleg nem vészes a helyzet, az első két kép után tuti nem írtam volna, hogy hájas vagy, persze vékonynak sem látszol rajtuk, de az egyáltalán nem baj. Megint a saját esetem jut eszembe, az én alakom se rossz ruhában. Ez azért ad egy kis pozitív érzést az embernek, s talán erőt, hogy a meztelen kinézetét is megfelelőre hozza fel :)
Volt, aki írta a mellet... Nos, nagy fogyásnál egyes szeréncsetleneknek nem ilyen a mellük, hanem borzalmasan lógós. Igaz, nem tudom a kérdező mennyit fogyott, de laikusként nem látom, hogy ne bírta volna a bőre. Ránézésre még némi fogyás, izmosodás és nem lesz itt semmi gond.
Birom, hogy a srac az alakjarol kerdez, erre mindenki a hajaval foglalkozik... :D
Az a velemenyem, hogy fogynod kene még. Szamomra mondjuk mindig is fontos volt, hogy egy normalis testem legyen, es talan emiatt mas emberek testevel szemben is kritikusabb vagyok.
De az en velemenyem (meg mindenki mase) semmit sem er. Ne a masiknak akarj megfelelni. Hogyha neked igy jo, akkor maradj ilyen. Ha meg valtoztatni szeretnel, akkor hajra. Tudok adni par tanacsot privatban, ha gondolod
Tapasztalatbol irom, hogyha egy kicsit is elkezdesz foglalkozni az alakformalassal, annyira az eleted reszeve tud valni, hogy kesobb nem birod abbahagyni. ;)
19f
Így, hogy linkelted a régi képet is egy elismeréssel kezdeném mindenképp!
Másrészről meg alakra már így sem rossz, mármint sokan szeretik a mackósabb alkatot, ha Te jól érzed így magad, akkor már nem kell aggódni az alak miatt, maximum arra figyelni, hogy ne szedj fel súlyt.
Másrészt 16 vagy, szóval még 1-2 évig nőni fogsz, tehát alakod is vékonyulhat még.
Aggódni viszont nincs miért.
Frizurára meg csak annyit, hogy független attól, hogy nekem sem tetszik ez az ecset fazon, másrészt meg most minden második ember ezt majmolja szinte, szóval szerintem kísérletezhetsz frizurával is ha van kedved, az csak javadra válhat ha nem állsz be a sorba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!