Lányok titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves fiú vagyok 187 centi és 100 kiló. Olyan a testem hogy nagyon elrendeződik rajta a 100 kiló így mindig olya 80-85 kilósnak néznek. De ez mindegy. Boxolok , úszok stb. szval mindig is sportoltam. A karom és a mellkasom izmos viszont elég sok (kb 15 kiló háj van a hasamon , felsőtestemen inkább úgymondom. Izmos vagyok viszonylag, egy 15 kiló hájjal :'DDDDD. Nem is mackó típus de nem is sportos. Ez nektek ugye nem probléma? tehát nem mondjátok azt rá hogy fujj :DDD2015. aug. 16. 22:53
1/4 anonim válasza:
Senkire nem mondanám alapjáraton hogy fúj, csak aki tényleg egetrengetően taszító, de a leírásod alapján te nem tűnsz annak.
2/4 anonim válasza:
ez teljesen egyen fuggo. megszolutottal minket, lanyokat, de kinek mi:) azt, hogy fuj egy hajas emberre sem mondanam, es senkire, de szerintem nalam nem lennel elso. tehat erted, mindenkinek mas:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem az a 15kg háj még így rettentően sok... én 182 vagyok és 82kg, jó nagy lábizomzattal és a kezemen nincs szinte zsír, de a hasamon így is 2-3 liter zsír lehet elosztva, ami csak 094kg/dm^3.
Szóval én nem mondanám a helyedben magam izmosnak. Egy kép nem ártana.
Egy srác.
4/4 anonim válasza:
Ha képet is feltennél, könnyebb lenne megmondani, hogy mennyire sok a hájad :D Ha csak a hasadon van 15 kiló háj, az még bőven jó :)<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!