Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, titeket zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem rég szakítottunk és van egy két kép meg egy két apró tárgy ami tőle van.Tegyük fel közületek valaki össze jönne velem,és megmutatnám egy nap a szobámat.Te látnál egy-két képet a szekrényen amin a barátnőm van,meg van ami közös.Zavarna ? Csak mert ismerkedem egy lánnyal,nem tudom mi lesz belőle.De a lényeg titeket zavarna ? 20/f Csak azért mert ha lesz valami és elhívom és látná akkor azt sem akarom hogy haragudjon,kérdőre vonjon,de a exem mégis csak a múltam réssze és majdnem 9 hónapot voltunk együtt.
2015. aug. 14. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de szerintem a képeket vedd le. A tárgyakat nem muszáj, pl. bögre, meg egy-két használati tárgyam nekem is van még. De nem hiszem, hogy bármelyik lány szívesen találkozna egy közös fotóval a szobádban.
2015. aug. 14. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Igaz,csak mégis tőle kaptam,mégis fizetett érte a keretért,a kép előhívásért.Egy doboz mélyére nem volna szívem rakni,meg azért volt sok gond,de más lettem az a majdnem 9 hónap alatt.
2015. aug. 14. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Az összes exedről őrizgetni fogod a közös képeket a szekrény tetején? Nem bántásból kérdezem, komolyan. Csak hát elég érdekes, hogy már másik lány van a képben, de azért az ex csajod képét nem szívesen raknád el.. Vagyis még nem zártad le teljesen ezt a dolgot, még mindig ő jár a fejedben. Ja, és ezzel szerintem a saját helyzetedet is nehezíted, mert ott a kép a szobádban, ahányszor bemész, annyiszor látod.. ami nem túl szerencsés.
2015. aug. 14. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, zavarna, mert ezzel azt az érzést keltené bennem, hogy még mindig érez iránta valamit, még mindig fontos, hogy az a kép ott legyen és így azt hinném, hogy annyira nem vagyok fontos neki, inkább csak segítségére vagyok az ex elfelejtésében.
2015. aug. 14. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem zavarna...

15 év múlva az összes addigi barátnődről lesz majd kint kép a polcodon ?:) julcsi, kata,klára és valahány név a naptárban...

2015. aug. 14. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:

A képek zavarnának. Nem is az, hogy megtartottad őket, hanem hogy elöl vannak. Ez azt jelenti, hogy fontos neked, hogy minden nap láthasd az arcát. Ebből meg nem kell zseninek lenni, hogy kikövetkeztessük, hogy érzel még iránta.

Az, hogy néhány használati tárgy, vagy dísz megmaradt nem zavarna. Talán még fényképek sem, ha a múlt részeiként valamelyik fiókban lennének elrakva.

Azért elgondolkodtató, ha egy 9 hónapos kapcsolat fotóit kiteszed, mi lesz, ha a következő lány sem lesz az igazi, meg a következő sem. Ugyan hány exedről lesz fényképgyűjteményed a lakásban kirakva? :D

2015. aug. 14. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Sőt, engem még az is zavarna, ha rólam lennek kirakva képek az exem szekrényén.
2015. aug. 14. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
A kitett képek zavarnának. Pedig egyáltalán nem vagyok féltékeny típus. De ez azt üzenné nekem, hogy még nem zártad le a korábbi kapcsolatod, és tulajdonképpen vele szeretnél lenni. "Ha nincs ló, a szamár is jó" alapon meg nyilván nem töretem össze a szívem senkivel.
2015. aug. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!