Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek összejönni egy 21 éves lánnyal én csak 16 vagyok. Ez mennyire gáz? Mennyire zavarna titeket lányok?
Figyelj, ha megvan köztetek az összhang, jól megvagytok akkor nem számít hogy mi lesz.
Korodból adódóan valószínűleg tudja (gondolja) hogy nem vagy annyira tapasztalt, de ha ennek ellenére se zavarja akkor te ne parázz ezen, csak törődj vele, szeresd, kényeztesd és legyetek nyitottak és beszéljetek.
Ha a kommunikáció működik köztetek, akkor akár aktus közben is tud segíteni neked, irányítani, hogy neki mi a jó, hogyan csináld, és nem lesz gond, ne aggódj :)
én 19 évesen próbálkoztam egy 16 évessel, akkor is rettenetes volt a végeredmény, most 22 felé járva nem mennék bele. semmiképpen.
viszont! ez én vagyok. ha az a lány, akivel te összejövő félben vagy, benne van a dologban, ő is nyitott erre és szeretné, akkor nem kellene azon aggódnod, hogy éretlen vagy hozzá. ő eldöntötte, hogy nem és pont. ne akard helyette kitalálni, mi jó neki :) az ágyban meg nyilván számít arra, hogy nem vagy túl tapasztalt, de valójában ez nem akkora gond, mint hiszed. ha odafigyelsz rá és a visszajelzéseire, nyilván ha nem is elsőre, de némi összeszokás után nem kellene gondnak lennie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!