Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne összejönni egy jehovás lánnyal?
Nem ismerek ilyen lányt, és nem is vagyok vallásos.
Egy rendes lányt szeretnék (nem r**bi, szóval nem volt szexkapcsolata vagy egyéjszakás kalandja, és csak komoly kapcsolatban szeretne)
A vallásos lányok többsége elvileg konzervatív, nem vallásos lányok között meg sokkal több van aki szabados életet él.
Azért gondoltam erre mert az osztálytársaim többsége vagy ord@*s nagy r**bi, vagy egy aranyos kislánynak látszik de valójában nagyobb k**rva mint a másik típus.
Ha nem vagy jehovás, akkor MENEKÜLJ!!!!
teljesen el fogja cseszni az életed - ha semmit se úgy csinálsz, ahogy az eleve el van rendelve!
az a baj tudod hogy vannak akik a vallással akarják elhitetni hogy ők aztán milyen kis szentek, aztán az első buliban megtalálod őket csípőt rázni
a viselkedésből sok minden kiderül, azt kell figyelni
van még nagyon sok rendes lány csak nehezebb őket észrevenni
jehovással meg aztán végképp ne, azt kb a legrosszabb, azt én vallásnak se nagyon hívnám, nagyon félremegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!