Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz összejönni egy amerikai állampolgárral és odáig eljutni vele hogy abból házasság is legyen (lánnyal)?
Aki átélte a helyzetet az válaszolna pár kérdésemre?
1.kimentél amerikába.Hol találkoztatok először?Most olyanokra gondolok hogy bulizóhely stb.vagy ismertétek egymást már társkeresőn,hogy lenne célszerűbb?
2.Ha még nem tudja hogy nem vagy amerikai állampolgár,és később derül ki,hogyan reagál rá,kell félni attól hogy emiatt nem akar majd veled élni?
3.Aki New York Cityben jött össze majd házasodott,ott milyen nehéz normális lányt találni?most olyan lányokra gondolok,akik nem húznak le nem csak a pénz miatt vannak veled stb.?(csak mert én is ott akarok majd NYC).
4.Hány hónapig éltetek együtt amikor megkérted a kezét,illetve hány évesek voltatok akkor.(F?,N?)
5.Minden találkozásotoknál mit/miket vittél neki ajándékba?
6.Melyik az a tökéletes alkalom amikor megkérted a kezét?
7.Hogyan reagált arra mikor megkérted?
8.Gondolnak arra hogy csak azért kellesz nekik hogy állampolgár lehess?(negatív értelemben).
9.Milyen közös programotok volt együtt házasság előtt,most olyanokra gondolok hogy körbe vezetett az egész városban,mozi,táncolás,nyaralás.
10.Ez lehet hogy nem ebbe a kategóriába tartozik,de amíg nem volt zöldkártyád tényleg ő tartott el?De gondolom nem csak a saját pénzéből hanem te is adtál bele nem?
Egyik rokonom Norvégiában talált magának amerikai állampolgár feleséget.
Egy barátnőm ismerőse társkeresőn. Most nyáron kiment a sráchoz Texasba, két hónapot együtt töltöttek ott és megkérte a kezét (előtte gondolom sokat leveleztek).
Részleteket viszont nem tudok.
1.válaszoló,
Az van hogy sűrgős választ várok olyanoktól akik amerikai állampolgár lánnyal jöttek össze és később abból házasság lett csak feltettem azokat a kérdéseket amikre még inkább kíváncsi vagyok.
2.válaszoló,
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!