Lányok, titeket zavarna az, ha egy fiún van pár pattanás?
Figyelt kérdés
Hiába csinálok velük akármit nem akarnak elmúlni és a véleményetekre vagyok kíváncsi. 18/F2014. okt. 29. 20:37
1/7 anonim válasza:
Minden fiún van néhány pattanás. :D
Kivéve a gazdagéknál, akiknek minden héten telik kozmetikusra.
3/7 anonim válasza:
Ha helyes vagy, és pajkos a mosolyod, akkor lehet rajtad pár pattanás :-)
4/7 anonim válasza:
Nem zavarna, életkori sajátosság. Idővel csak elmúlik, de ha nem az se probléma!
17/L
5/7 anonim válasza:
Én egy durva fél éves gyógyszert szedtem ellenük, viszont a hatás elképesztő volt. Amúgy a krémek helyett ha van rá lehetőséged elég az, hogy 4-5 óránként arcot mosol ( nem kötelező szappannal).
6/7 A kérdező kommentje:
Hát olvastam ezekről a gyógyszerekről és elvileg eléggé durva mellékhatásai vannak,amik nem feltétlen akkor jönnek elő. DE ki hogy reagál rá,mint mindenre.
2014. okt. 29. 22:14
7/7 anonim válasza:
A 6. hónapban már eléggé zavaró mellékhatásai voltak, de nem annyira , hogy ne érje meg. De nem kell ilyen drasztikus lépés ha tényleg csak kevés pattanásról van szó.
Amúgy állítólag az A-vitamin magában is segít rajta, és persze mellékhatások nélkül, de ezt ki kell próbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!