Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok 'filmbolond' lenne?
(A filmbolond helyett nem jutott más szó az eszembe, csak a 'filmszexuális', meg a 'filmb__i', úgyhogy inkább maradt a filmbolond, bármennyire is gagyin hangzik.)
Tehát nagyon szeretek filmeket nézni, és nagyon érdekelnek a filmkészítési műveletek. Nyáron naponta legalább 1-2 filmet megnézek, de mivel nem a tipikus edem szendlörös vagy tvájlájtos szutykokat nézem, ezért konkrétan ezeket a filmeket senkivel nem tudom kibeszélni..
Egy barátnőt mennyire zavarna, ha hébe-hóba rákényszeríteném egy-két filmre, esetleg gyakran elmesélném neki, hogy legutóbb mit néztem.
Titeket érdekelne, zavarna vagy végighallgatnátok, de nem nagyon figyelnétek igazán arra, hogy miről beszélek?
"edem szendlörös"
"tvájlájtos"
Inkább tanulj meg írni ,gyökér. :)
Wow, ezt nem vártam. :(
Biztos megsértettelek. :( Sajnálom, de Adam Sandler a kétszázadik fingós poénja után már nem valami vicces. :( Kristen Stewartnál pedig a 6 hónapos kismacskám több érzelemmel tudná eljátszani Bella szerepét. :(
Bocsi, hogy a lelkedbe gázoltam. :(
Semennyire nem zavarna, sőt. Mivel én is imádom a filmeket (szeretnék ezzel foglalkozni a későbbiekben), tök jól jönne.
Bár ez a rákényszerítés dolog... volt ebből már problémám egy párommal. Nem mindegy, mit akarsz rákényszeríteni a lányra. Én nagyon kiakadnék, ha valami olyat, amit nem akarok megnézni.
Nem gázoltál a lelkembe. :D
Én se nagyon bírom ezeket a filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!