Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ti szakítás után, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szakítás után, ha írna nektek a volt barátotok egy dalt amibe leírja az érzéseit is, akkor meggondolnátok hogy adtok neki még 1 esélyt? 16/F

Figyelt kérdés
Tegnap (5 hónap és 4 nap után) szakítottunk a barátnőmmel mert folyton csak veszekszünk de csak hétvégén van nálunk és azt mondta hogy ahelyett hogy megbeszélnénk úgy teszünk mint ha semmi se történt volna és azt mondta hogy inkább szenved mellettem és nem érzi hogy boldog lenne. Tudom hogy ennek ellenére még szeret és szeretni is fog és én is őt de nagyon kiszeretném engesztelni!! De arra gondoltam hogy írnék neki egy dalszöveg szerűséget csak nem tudom hogy menyire válna be. :(

2015. jún. 8. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
egy probát meg ér!!
2015. jún. 8. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy örülne neki

Én ilyenkor tuti a nyakába ugranék

2015. jún. 8. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:
tényleg?? köszönöm a válaszaitokat!! :) ezek most úgy érzem hogy egy kis erőt adtak nekem, szóval ezer köszönet!!
2015. jún. 8. 17:44
 4/6 anonim válasza:
Viszont ettől nem fog megoldódni, hogy egyfolytában veszekedtek és nem tudtok ezzel mit kezdeni. Menj el az iskolapszichológushoz és kérd meg hogy ajánljon valami önismereti foglalkozást vagy amit jónak gondol.
2015. jún. 8. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaj ne legyetek már ilyenek szerintem tuti örülni fog neki.

2. voltam

2015. jún. 8. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Pont ma voltam pszichológusnál, de nem csak ez miatt ha nem még mindig nagyon bántott és nem szégyenlem de még a mai napig is sokat sírok a Mamám miatt akit elég fiatalon 82 évesen augusztusban vesztettem el és ez igazán csak azért viselt meg ennyire mert velünk élt és ő volt az egyetlen aki mindig kiállt mellettem.
2015. jún. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!