Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan tovább?
Pàr napja szakítottunk a barátommal, 1,5 év után. Első nagy szerelem mindkettőnknek, nekem ő volt az első minden téren. Osztálytársak vagyunk, és ugyan jóban váltunk el, nagyon nehéz. Talán a legnehezebb az, amikor itthon vagyok és nem írhatok neki bármikor, pedig annyi mesélnivalóm lenne.. Ő az, aki mindent tud rólam, a legjobb barátom volt, mellette igazán nem voltak barátaim soha. Akik vannak, azokkal nem igazán mély a barátság, így az nem megoldás, hogy az exem helyett nekik írjak.. Közben a volt barátom már lezárta ezt a kapcsolatot hetekkel ezelőtt, már nem szeret (ezt ő mondta) és ő szinte mindenkivel jóban van, ezért sosincs egyedül, ezt is nehéz nézni.. Nem is tudom, mi a pontos kérdésem, talán az, hogy mennyi idő lesz ezt feldolgozni, elfelejteni? Mikor lesz az, hogy nem sírom el magam egy emlék felidézésekor? Mit csináljak azokkal a dolgokkal amiket tőle kaptam? Az egyedüllétet meg lehet szokni? Ha leirná valaki a tapasztalatait, nagyon megköszönném...:)
17/L
Szia!
elsősorban sajnálom :/ tudom milyen érzés. Nekem is volt egy kapcsolatom ugyanígy másfél évig. Már több mint fél éve volt a szakítás de már rég túlléptem rajta. Mikor vége lett a kapcsolatunknak akkor nagyon kiborultam 1-2 hétig sírtam lefekvésnél de utána próbáltam nem rá gondolni és a dolgokat amit kaptam tőle, közös képeket elraktam oda ahol nem keresném és gépen a képeket sok sok mappába beleraktam hogy véletlenül se nyissam meg. Az első 1-2 hónap az nagyon rossz lesz úgy hogy már túlléptél rajta szükséged lesz a szeretetre és persze utána is de már tűrhetőbb, szóval próbáld meg elterelni a figyelmed mással (edzés, olvasás, tanulás (xd), sport) és várd a következő társat vagy kezdj keresgélni, és még a bajaid megosztására a barátnők lehetnek a legjobbak :) ha még van valami szólj :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!