Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább szakítás után?
Sziasztok!
Egy hosszú kapcsolatom megszakadt, mindig nagyon féltem az egyedülléttől,és talán azért is hoztam meg ilyen nehezen ezt a döntést,hogy véget érjen, az igazság az,hogy nem éreztem viszont azt a törődést amit Én nyújtottam, nem éreztem azt hogy szeretnének eléggé,és nem éreztem magam fontosnak...,azt szokták mondani ha egy kapcsolatban már több a rossz mint a jó akkor nem érdemes folytatni, és Én így éreztem...., de még így is rossz a szakítás, mert nem vagyok már túl fiatal, persze öreg sem azért :-),és attól félek, hogy nem fogom megtalálni a páromat, és nem lesz senkim, és nem tudom most hirtelen mit is csináljak? amikor még olyan rossz minden, még nem sok kedvem van semmihez, semmi újhoz, sokat alszom, mert fáradtnak érzem magam, gondolom attól, hogy nem vagyok még túl jól, Szerintetek mi a megoldás arra hogy valahogy kiverjem azt a fejemből,hogy egy nőnek nehezebb párt találni, Én elmúltam 38éves, és attól tartok, hogy már nem biztos hogy sikerül egy normális kapcsolatot találnom.
" Szerintetek mi a megoldás arra hogy valahogy kiverjem azt a fejemből,hogy egy nőnek nehezebb párt találni,"
"Mint a világ minden táján, Magyarországon is születéskor a nemek aránya eltolódik a fiúk felé. 52% a fiúk aránya, 48% pedig a lányoké.
"Ez az arány tartja is magát egészen 45 éves korig – itt lesz férfiak és nők aránya 50-50%."
Szóval nincs több nő, mint pasi, és mivel a homi/leszbi vonalat most felejtsük el, ugyanannyi esélyed van párt találni, mint egy férfinek.
Nem az a helyzet, hogy 10 pasira jut 50 nő.
Nagyjából veled egykorú vagyok, és én is szakításon túl. Nem könnyű, de 20 évesen sem volt egyszerű rendes párt találni.
Neked inkább az a problémád, hogy nagyon félsz az egyedülléttől. És ez csak nehezíteni fogja a párkeresésedet, mert megérzik, hogy a magány elől menekülsz.
Inkább használd ki a lehetőségeidet, foglalkozz a hobbiddal, ha nincs, akkor keress egyet. De az önsajnálat sehova nem fog vezetni.
ENyhe depressziód is van a leírtak alapján.
Szóval először is nyugi. Nem tudom, mikor szakítottatok, de én tuti fél évet "pihennék", max. alkalmi kapcsolat, és ha rendbe jöttél lelkileg, akkor lépj tovább.
Nem vagy öreg! SOkan 50-60 felett keresnek és találnak is párt.
Persze, ha családalapítás előtt állsz és szülni szeretnél, akkor kicsit nehezebb. Ha "csak" gyermeket szeretnél, na az a legkönnyebben megoldható.
Bármikor bármilyen jóképű, intelligens pasit találsz pár alkalomra. Utána meg lelépsz.
Nem feltétlenül igaz, hogy nehezen leszel terhes a korod miatt. Én 39 éves koromban lettem, 1 azaz 1 alkalomból, mert pont nem volt nálunk gumi. És utána a doki is mondta, hogy egyre magasabb a 40 körüli terhességek száma, mert azt hiszik, hogy akkor sokkal nehezebben jön össze, de ez nem teljesen így van.
Szia első válaszoló :-) köszi hogy írtál..,
Igazad van!, jó volt olvasni amit írtál, meg nyugtató volt, az is igaz,hogy kicsit depisnek érzem magam, de remélem nem lesz tartós?, igazából nem az a célom az elsődleges hogy legyen azonnal valakim, hanem, szeretném valahogy össze kapni magam,hogy ne essek abba a depis hangulatba!
Jaj, dragam, de sok ilyet lattam mar.... :)
Mindig igy kezdodik, hogy maga alatt van a lany, szinte teljesen feladja, aztan meg egyik naprol a masikra jon egy pasi, aki feledteti minden banatat! 38 evesen nem vagy oreg es semmirol nem csusztal le! A parom novere ugyan ennyi idosen ismerte meg a ferjet es 40 evesen szulte az elso gyereket. Mindaddig a legkevesbe se erezte, hogy fel kene adnia, kicsuszna az idobol, stb. Most furcsan erzed magad, mert "onallosagot" kell tanulnod es hirtelen rengeteg szabadidod felszabadult, amivel nem tudsz mit kezdeni es furcsa ez a helyzet, de idovel megszokod es ujra felepitesz egy napi rutint. Most foglalkozz magaddal, kezdj uj eletet, legy nyitott, ismerkedj, mosolyogj sokat es legy eletvidam! Ha mosolygos es vidam vagy, meglatod, hogy hamar radtalal a herceged! :) hajra, ne add fel! Fiatal vagy!
köszönöm a sok kedves választ nektek!:-))
Kívánok nektek is hasonló jókat az életben!:-))),
aminek örülhetek elsősorban az,hogy szerencsére ráakadtam ennyi aranyos emberre! Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!