Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan érjem el, hogy szakitson?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buk.Adri kérdése:

Hogyan érjem el, hogy szakitson?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,a barátom 19,6 hónapja avgyunk együtt,ő az első barátom,és már talán 14 éves korm óta bele voltam esve,de már 2-3 hónapja csak végigszenvedem ezt a kapcsolatot... Szakitottam vele egyszer,de átjött,én felengedtem,és aztán amikor kisirta magát én pedig lekisértem,megcsókolt és elkezdett könyörögni,hogy fogadjam vissza,mert ő mindennél jobban szeret.Megenyhültem,nagyon...Aztán szülinapja egybeesett egy komfirmálással,és egy szülinappal a legjobb barátnőimmel,de én az ő szülinapját választottam.

2015. jún. 8. 13:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Folyt. köv. sorry
2015. jún. 8. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy meghivott, nem mondta el az anyukájának.Nem engedte hogy átmenjek addig,amig ott vannak a rokonok.Én elkezdtem sirni anyunak,mert egyre durvább volt velem a telefonban,nem szerette vona ha elmegyek, sőt , meg is tiltotta.Aztán anya beültetett az autóba az ajándékával,és mondta apunak,hogy vigyen el.Elvitt.Kiszálltam,odaadtam a kapujában az ajándékát,mondtam neki, hogy vége,tényleg,ne keressen,annyira nagy erőbedobással szálltam vissza az autóba,hogy a lábamra húztam az ajtót,majdnem eltörtem a bokám... Otthon sirtam egy napig,aztán 4 napig olyan boldog voltam mint még soha életembe,ő nem hivott,egyáltalán.Aztán 5. nap,péntek este,egy nagy rózsacsokorral a kezében jöt át,anya felengedte,engem felébresztett,már 11 óra volt!!!Kimentem,meghallgattam,és akárhogy akartam elküldeni, nem ment...Sirtam kicsit aztán megölelt,azt hite hogy ezek örömkönnyek ... Ideadta az ezüst karkötőt,amit ajándékba vett,bocsánatkérésül,de nem akartam elfogadni,végül csak rászedett... Azóta eltelt 3 hét.Ő a volt barátnőjével beszélget,Facebookon 50 új lány ismerőse lett,akiket nem hogy én,de még ő sem ismer... Nem kizárt, hogy beszél velük.Vizsgaidőszak van most neki,ezért a múltkor elmentek inni,erőben,lányokkal,egy józan ember nélkül...Nem tudom mi történt ott,de akkor 3 napig nem is beszéltünk.Most minden este sirva alszok el,nem akar szakitani,imádkozás közben is csak annyit kérek, hogy legyen már ennek az egésznek vége,de nem akarja, hogy vége legyen...2 hete minden reggel megharagszik,féltékenykedik ok nélkül,aztán este 11-kor felhiv és bocsánatot kér...De még aznap este megint megharagszik,reggel kibékülünk,aztán megharagszik ... Már nem birom tovább idegekkel,megharagudott,amiért beszélek a legjobb barátnőmmel,azért mert jóban vagyok egy fiúval,akit már NYOLC éve a legjobb barátomnak tartok!És azért is,mert sok dolgom lesz a nyáron,rengeteget kellsz utaznom...Kérlek,segitsetek!
2015. jún. 8. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
erdőben*
2015. jún. 8. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
ne keresd, ne vedd fel neki a telefont, amikor ott van akkor ne foglalkozz vele...majd rájön, hogy ő is tud nélküled élni...úgy tűnik neked az egyenes szakítás nem megy, nem tudod elengedni...
2015. jún. 8. 14:17
 5/7 anonim válasza:
Legyél erős és hagyd a fenébe!! Minek kell visszafogadni ha Ennyire rossz meg nem akarsz vele lenni?
2015. jún. 8. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
miért fogadod folyton vissza miért hagyod az öleléseket meg a csókokat ...
2015. jún. 8. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom nem visszafogadni,valahogy még soha életemben nem tudtam haragudni,vagy kizárni valakit az életemből.Ilyen vagyok, már megszoktam,mások pedig rájöttek ... De ez már nagyon nincs rendben...Többet sirok most,mint 14 éves koromtól 3 éven át, mert szerelmes voltam belé,de ő még a nevemet is alig tudta megjegyezni ...
2015. jún. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!