Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Believe*-* kérdése:
Hogyan érjem el hogy szakítson a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nagyon kedvelek barátilag is és a barátnője egy kiba**ott nagy ri*anc!!!2013. nov. 12. 00:55
3/11 anonim válasza:
Írj nekem privátot ott elmeséled bővebben és azokkal az infókkal megpróbálok segíteni.
Meg én is ki sírom magam neked! Mit szólsz ehhez áll az alku?
18/f
4/11 anonim válasza:
tipikus.
-Tetszik a srác.
-Van egy barátnője, akit "ne adj' Isten" még szeret is
-A csaj a rib**c, nem te.
23 évesen nem vagyok öreg, de hogy ez mindig így van ilyen felállásnál, az k**va érdekes....
A válaszom: sehogy ne érd el.
5/11 anonim válasza:
Van egy srác akit nagyon kedvelsz barátilag, akkor miért akarod különválasztani a barátnőjétől? Akkor is ha egy ordas ribi volna a párja, miért akarsz helyette dönteni?
De ha netán mégsem csak barátilag kedvelnéd, akkor sem etikus szétválasztani egy párt.
6/11 A kérdező kommentje:
azért mert nem akarom azt hogy mástól tudja meg azt hogy a csaj mindenkivel kavar
2013. nov. 12. 01:23
8/11 anonim válasza:
Miért van az hogy mindig az a ribi aki a barátnője?Sosem értettem gondolom páwa a gyerek mondjuk mi más lenne 16/f de mind1 majd rájön előbb.utóbb hogy a csaj egy... legyél kedves vele stb, aztán ha elhagyja,hajrá....
9/11 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha mástól tudja meg. Tudod, hogy a hírvivőket hibáztatják mindig, hiába csak hírvivők.
10/11 anonim válasza:
a nyíltan megbeszéled vele dolog nem megy? Tudom, ilyenkor rózsaszín ködben van a pasi, de ha türelmes vagy akkor ki tudod szedni a ködből. De legyen igaz a dolog, ne azért rontsd el, mert te akarod magadnak a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!