Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet érni valahogy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, párszor már le is feküdtünk egymással, de kiderült, hogy van barátnője. Mármint azt korábban is tudtam, hogy van nője, de azt mondta, ki fogja dobni, mert már nem szereti. Kb 2 hónapja kavarunk egymással, és még mindig együtt van a másik csajjal is, viszont én most már egy kicsivel többet szeretnék, mert unom már, hogy mindig én vagyok a második... Azt mondta, nem tud dönteni, és egyelőre nem akarja ott hagyni a barátnőjét. De én szeretném, ha engem választana és velem maradna. Hogy lehetne elszakítani őt a csajától?

El lehetne érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

18/L (a srác 23/F, a bnője 20/L)

2012. márc. 7. 12:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ilyenbe elve nem szabad belemenni. Gerinctelen a srác is eleve és nem tudhatod, hogy ha szakít a csajjal, akkor nem lesz-e lelki sérült. Megjártam már ezt, csak azért mondom.
2012. márc. 7. 12:14
 2/27 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, esetleg kitálalok a csajnak, hátha akkor majd ő dobja... de attól félek, a barátom nagyon mérges lenne érte, mert amikor beszélgettem vele róla, hogy mikor szakítanak már, akkor mindig azt mondta, hogy ezt "ő szeretné elintézni majd, a maga módján" és hogy nem szeretné, ha beleavatkoznék, mert fél, hogy a barátnője összeomlana lelkileg.
2012. márc. 7. 12:15
 3/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek, ha most szakít a barátnőjével, akkor később engem is ugyanígy dobhat majd egy új csajért...? Inkább szakítsak vele én? :S
2012. márc. 7. 12:15
 4/27 anonim ***** válasza:
Igen, ha őt megcsalja, akkor honnan tudod, hogy téged nem fog? Persze, egyáltalán nem biztos, meg nem látunk a kapcsolatukba, de azért elmond valamit a srácról. Az én véleményem még az, hogy ha ott akarná hagyni érted, már megtette volna. Szerintem.
2012. márc. 7. 12:19
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Kavaró kis ribanc!

Van barátnője!!!!

Remélem, ha miattad szétmennek, ugyanúgy megcsal és kipenderít 2 hónap múlva!

2012. márc. 7. 12:21
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek együtt. Hányinger vagy
2012. márc. 7. 12:22
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy személyes megjegyzés: buta vagy, amiért elhitted neki, hogy majd dobni fogja. Ez a legátlátszóbb duma. Egyébként a helyedben én nem állítanám őt kész tények elé. Nincs JOGOD elszakítani szándékosan. Ha akart volna, már szakított volna. Elképzelhető, hogy nem tud dönteni (bár ezt erősen kétlem). Két dolgot tehetsz: 1. szó nélkül tűröd tovább ezt a helyzetet. Elfogadod, hogy esetlegesen valóban nem tud dönteni és mindkettőtökre szüksége van, némán tűröd a második szerepét és nem akarod minden áron megfúrni a barátnőjét (aki semmiről sem tehet). A második, (és ez a te helyzetedben a legokosabb) szépen kiszállsz az édes hármasból. Megmondod a srácnak, hogy szép volt jó volt, de neked ennyi nem elég.

A szétválasztást semmiképp nem ajánlom. Ha erőszakkal beleavatkozol, könnyen meglehet, hogy te jársz rosszabbul.

2012. márc. 7. 12:23
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
hat te ritka egy szutyok vagy. Nem eleg,h kavarsz vkivel,akinek kapcsolata van,annyira ostoba vagy,h a bevalt kamuszoveget be is veszed es most meg te akarsz vezenyelni? Te megis melyik bolygon elsz? Jo reggelt! A pasi atvagott,meghuzott es most lehet arrebb tolni a bringat,mert nem kellesz neki. Azt kaptad,amit erdemelsz.
2012. márc. 7. 12:31
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

A rossz hír az, hogyha amúgy jól megvannak a barátnőjével, kötődnek egymáshoz és biztos pont az életében, akkor te leszel az, aki hoppon marad. Én jelen helyzetben ugyanis azt látom, hogy a barátnő a fix pont, te meg vagy az, akinek felüti a számát, ha viszket a fasza. Nagyon-nagy hatással kéne ahhoz lenned a pasira, hogy téged válasszon, de ez sajnos a szituációból ítélve nem így van, mert különben már rég veled lenne együtt. Én ezt látom.

26 N

2012. márc. 7. 12:37
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzám odajönnél és elmondanád h a pasimmal kavarsz akk igen, dobnám a pasit, de téged meg úgy összevernélek h többet senki nem nézne rád nem h a srác
2012. márc. 7. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!