Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?
Összejöttem egy sráccal, párszor már le is feküdtünk egymással, de kiderült, hogy van barátnője. Mármint azt korábban is tudtam, hogy van nője, de azt mondta, ki fogja dobni, mert már nem szereti. Kb 2 hónapja kavarunk egymással, és még mindig együtt van a másik csajjal is, viszont én most már egy kicsivel többet szeretnék, mert unom már, hogy mindig én vagyok a második... Azt mondta, nem tud dönteni, és egyelőre nem akarja ott hagyni a barátnőjét. De én szeretném, ha engem választana és velem maradna. Hogy lehetne elszakítani őt a csajától?
El lehetne érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?
18/L (a srác 23/F, a bnője 20/L)
Kavaró kis ribanc!
Van barátnője!!!!
Remélem, ha miattad szétmennek, ugyanúgy megcsal és kipenderít 2 hónap múlva!
Egy személyes megjegyzés: buta vagy, amiért elhitted neki, hogy majd dobni fogja. Ez a legátlátszóbb duma. Egyébként a helyedben én nem állítanám őt kész tények elé. Nincs JOGOD elszakítani szándékosan. Ha akart volna, már szakított volna. Elképzelhető, hogy nem tud dönteni (bár ezt erősen kétlem). Két dolgot tehetsz: 1. szó nélkül tűröd tovább ezt a helyzetet. Elfogadod, hogy esetlegesen valóban nem tud dönteni és mindkettőtökre szüksége van, némán tűröd a második szerepét és nem akarod minden áron megfúrni a barátnőjét (aki semmiről sem tehet). A második, (és ez a te helyzetedben a legokosabb) szépen kiszállsz az édes hármasból. Megmondod a srácnak, hogy szép volt jó volt, de neked ennyi nem elég.
A szétválasztást semmiképp nem ajánlom. Ha erőszakkal beleavatkozol, könnyen meglehet, hogy te jársz rosszabbul.
A rossz hír az, hogyha amúgy jól megvannak a barátnőjével, kötődnek egymáshoz és biztos pont az életében, akkor te leszel az, aki hoppon marad. Én jelen helyzetben ugyanis azt látom, hogy a barátnő a fix pont, te meg vagy az, akinek felüti a számát, ha viszket a fasza. Nagyon-nagy hatással kéne ahhoz lenned a pasira, hogy téged válasszon, de ez sajnos a szituációból ítélve nem így van, mert különben már rég veled lenne együtt. Én ezt látom.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!