Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet érni valahogy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, párszor már le is feküdtünk egymással, de kiderült, hogy van barátnője. Mármint azt korábban is tudtam, hogy van nője, de azt mondta, ki fogja dobni, mert már nem szereti. Kb 2 hónapja kavarunk egymással, és még mindig együtt van a másik csajjal is, viszont én most már egy kicsivel többet szeretnék, mert unom már, hogy mindig én vagyok a második... Azt mondta, nem tud dönteni, és egyelőre nem akarja ott hagyni a barátnőjét. De én szeretném, ha engem választana és velem maradna. Hogy lehetne elszakítani őt a csajától?

El lehetne érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

18/L (a srác 23/F, a bnője 20/L)

2012. márc. 7. 12:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szegény megcsalt 20 éves lány!!!!! :(((((

Sokkal-sokkal jobbat érdemel!!!!!

Remélem, talál magának egy kedves fiút, ha a csalfa kis idióta elhagyja a rib@nc kedvéért!!!!

2012. márc. 7. 12:45
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne állj szóba vele, amíg nem választott, ha üldözne, fenyegesd meg, hogy kitálalsz a barátnőjének.
2012. márc. 7. 12:57
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fogod megkapni!

Miért?

1. Nem fogja a csajt kidobni, ergó őt szereti, te meg csak szexre vagy jó. Ha érezne bármit is irántad, már lépett volna.

2. Ha te vagy a csaja mellett, melletted is lenne más, ennyi.

2012. márc. 7. 13:00
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is már rég ott hagyta volna a másikat, ha igazán számítanál neki, nemcsak kósza numerákra. Téged is ugyanúgy megcsalna, vagy az is lehet nemcsak 2 vasat tart a tűzben, hanem többet is..
2012. márc. 7. 13:25
 15/27 Datolya100 válasza:
33%
Azért ennyire nem kell elítélni.Valóban nem szép dolog, az, hogy szét akarod szakítani a párjától. a pasi nem korrekt! viszont szerelemben és háborúban nincsenek szabályok. Én is voltam ilyen helyzetben, nagyon sokat szenvedtem. Az én fejemben is megfordult, hogy lépek, de nem lett volna jogos. A végén a pasi engem választott és azóta is boldogok vagyunk. De nagyon sokat kellett ezért tűrni és hallgatni.Mindamellett,hogy nekem pozitiv tapasztalatom van, a legokosabb dolog az lenne ha csendben odébb állnál, és keresnél valakit akinek csak te vagy...
2012. márc. 10. 14:13
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Kapard ki a szemét !!!!!!

Most komolyabban :

ÉN is ilyne helyzetben voltam nem rég.

Legalábbis olyanban , hogy le kellett kaparnom egy kurv át

a pasimról, hogy újra engem szeressen.

1. Nos először is adj még maganak 2-7 napot , hogy észhez térj mert cselekedni csak tiszta aggyal lehet .

2. Aztán bedig tudasd az agyaddal és a sziveddel , hogy a pasi vagy 2 csajt akar b@szn_ vagy téged tárcsáz ha viszket a f@sz@

3. Aztán kerüld messziről a szemétládát .

4. Amikor már feltünt neki , hogy nem akarod látni várd meg , hogy jöjjön át hozzád ( előtte minden képpen zárd le a hálószobát és a fürdőt )és mond meg neki , hogy 2 napon belül vagy dönt vagy kitálalsz a K U R V Á J Á N A K

És mond meg neki, hogy neki több kel annál mindhogy téged tárcsázzon ha viszket a v@sz@ ( a késeket éles és kemény dolgokat zárt be a hálóba és a kulcsot dugd el.

5. Ha nem akar választani/kidob mindenképpen értesítsd a csajt rólatok és ha nem akar választani akkor szerez egy pasit és soha ne menny el vele ( a régi pasiddal ) és dicsekedj el , hogy neked is van másod de őtt jobban szereted .

2012. márc. 11. 18:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Na nehogy már még annak a csajnak álljon feljebb aki más pasiját akarja elszeretni
2012. márc. 11. 18:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy pofont érdemelsz!!! Sajnálom a 20 éves lányt.Neked ez hogy esne?! Hú, ha én a 20 éves csaj helyében lennék, és megtudnám, felrúgnálak az égbe! Mégis mit képzelsz magadról? Nem szeret a pasi, már érg szakított volna a másik lánnyal.Térj észhez, kiscsillag!
2012. ápr. 29. 21:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Azt kell mondanom,ez nem jött be. Szerintem ne szakísd el őket egymástól. A fiú szereti a lányt,a lány is a fiút. És attól még meglenne benned az érzés,hogy második vagy/voltál,hiszen a fiú miattad dobta a barátnőjét. Törődj bele,ezt így nem lehet. Sajnálom.
2012. ápr. 30. 07:02
 20/27 A kérdező kommentje:

Igen, de azt mondja, mindkettőnket szeret és nem tud dönteni. Én NEM VAGYOK KAVARÓS! De ha egy ember egyszerre 2 lányt is szeret, akkor a másodikat kell választania, mert ha igazán szerette volna az elsőt, akkor eleve nem is szeretett volna bele a másodikba. Nem?

Ezért gondoltam, hogy ha tényleg szeretné a barátnőjét, nem jött volna össze velem... vagyis igazából nem szereti már a barátnőjét, inkább csak megszokásból lehet vele, vagy ilyesmi. És a kötődés miatt nehéz neki szakítani a lánnyal. De ha tényleg szerette volna, akkor rám nem lett volna szüksége, nem igaz? Mégis hozzám jött, mikor szeretet hiánya volt, mert én meg tudtam neki adni azt, amit a másik lány nem tudott. Szóval ha így nézzük a dolgot, akkor mellettem jobban érzi magát, velem jobban szeret lenni, ergo én jobb barátnő lennék a számára, mint a mostani. És én nagyon szeretem őt. Ezért kérdeztem, hogy vajon hogyan lehetne elérni, hogy végleg kilépjen abból a kapcsolatból, és engem válasszon végre?

2012. ápr. 30. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!