Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nagyon gáz, de hogyan érhetném el, hogy ő szakítson velem?!
Szóval az helyzet, hogy egyre rosszabb a kapcsolatunk, már hónapok óta ez megy, hogy egyik nap minden happy másik nap meg egymás vérét szívjuk...és kezdem már feladni, nem bírom tovább. Mindent próbáltunk már kb h jobb legyen, de nem lett. Lassan másfél éve vagyunk együtt./jövő hónapban./ Naggyon szeretem őt, tényleg hihetetlenül..de néha már elegem is van belőle. Nem akarom én kidobni, mert utána tudom h mégjobban bánnám..megcsalni nem fogom, mert annyira g*eci meg azért mégsem vagyok. Gond az, hogy ő se nagyon akarja kimondani, hogy vége..:S
Szerintetek mi lenne a megoldás?
(én vagyok a lány, ha nem esett volna le az írásomból.)
:D Lol
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, úgy csináld, ahogy a nagyok is. Elhívod veszel egy nagy levegőt és megbeszélitek, hogy ennyi volt. Aztán külön mentek.
Ha ennyi nem megy, akkor még ajánlom a Barbie-babát.
Én az ilyen kérdésektől tudok k..baszott ideges lenni.
De igyekszem normális választ adni most.
Beszéld meg vele, hogy mi a problémád és oldjátok meg.
Különben soha nem lesz vége, vagy csak akkor, amikor már valaki teljesen megsérült.
Ne legyél gyáva és akard azt, hogy ő dobjon ki. Az sem rossz érzés és ahho szánalmas dolgokat kell csinálnod.
szerintem is rendkívül vicces. -.-"
és épp ezt mondom, hogy azt akarom hogy ő dobjon, mert én nem vagyok rá képes..:S
Hány évesek vagytok?
Hogy veszekdtek, mi a gond? Mi történik?
ugyanez volt a helyzet nálunk, egyikünk se mert lépni, én még nem is akartam szakítani, de egy nap eléggé kiborultam rá,később elkezdtem neki ecsetelni, h végülis mi volt a bajom, arra meg annyit mondott hogy akkor hagyjam el, mert ő szeret annyira, hogy nem akar bántani... ezután meg tudtuk beszélni a szakítást szépen.
mint írtam, akkor én még egyáltalán nem akartam szakítani, de ami meglepett, hogy azóta sokkal jobban érzem magam, mint a kapcsolatban :D:D pedig még mindig nagyon szeretem :)
Köszönöm az értelmes válaszokat,segítettek.:)
5.válaszolónak: ha igazán szeretjük egymást(és én úgy érzem igen)akkor nem az lenne a logikus, hogy nem hagyjuk el egymást?:O mert Te pont az ellentétét javasoltad. az igaz, hogy én már nemis tudom mit akarok, mert Vele is akarok lenni meg nemis, mert nagyon szeretem de kezdem feladni az egészet..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!