Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nagyon gáz, de hogyan érhetném el, hogy ő szakítson velem?!
Szóval az helyzet, hogy egyre rosszabb a kapcsolatunk, már hónapok óta ez megy, hogy egyik nap minden happy másik nap meg egymás vérét szívjuk...és kezdem már feladni, nem bírom tovább. Mindent próbáltunk már kb h jobb legyen, de nem lett. Lassan másfél éve vagyunk együtt./jövő hónapban./ Naggyon szeretem őt, tényleg hihetetlenül..de néha már elegem is van belőle. Nem akarom én kidobni, mert utána tudom h mégjobban bánnám..megcsalni nem fogom, mert annyira g*eci meg azért mégsem vagyok. Gond az, hogy ő se nagyon akarja kimondani, hogy vége..:S
Szerintetek mi lenne a megoldás?
(én vagyok a lány, ha nem esett volna le az írásomból.)
"Ne legyél gyáva és akard azt, hogy ő dobjon ki. Az sem rossz érzés és ahho szánalmas dolgokat kell csinálnod."
Itt valamit elírtam, már én sem értem. De szerintem kiolvasható, hogy azt akartam írni, hogy ne dobasd ki magad gyáva módon, mert azzal többet tudsz ártani a másiknak és elég nevetséges, undorító lennél.
-nem
A lényeg, hogy ha boldogtalanok vagytok együtt, jobb a jövőtök külön, ahogy írta a 6-os.
Köszi a válaszokat.:) És tudom, igazatok van Nektek is, de olyan rossz, hogy naponta változnak a dolgok, és ilyen naggyon szélsőségesen..tehát pl reggel kibékülünk, vagy összeveszünk(mert együtt megyünk reggelente), és akkor d.u./este mikor talizunk, vagy fb-n beszélünk, akkor az ellentéte lesz annak mint reggel...de most már tegnap este óta megint minden jó,és happy, kíváncsi avgyok meddig tart..:) csak nem merem már beleélni magam teljesen, mert akkor lehet megint csalódnék magunkban.:/
De tudom, hogy nagyon szeretem, és ő is engem, és erős a kapcsolatunk, remélem ez most csak valami rossz hullámvölgy...és talán mostmár tényleg haladunk a jó irány felé.:)
és már nem akarok szakítani/nem akarom, hogy ő szakítson.
Sok boldogságot!
Reméljük nincs személyiség zavara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!