Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El lehet érni valahogy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, párszor már le is feküdtünk egymással, de kiderült, hogy van barátnője. Mármint azt korábban is tudtam, hogy van nője, de azt mondta, ki fogja dobni, mert már nem szereti. Kb 2 hónapja kavarunk egymással, és még mindig együtt van a másik csajjal is, viszont én most már egy kicsivel többet szeretnék, mert unom már, hogy mindig én vagyok a második... Azt mondta, nem tud dönteni, és egyelőre nem akarja ott hagyni a barátnőjét. De én szeretném, ha engem választana és velem maradna. Hogy lehetne elszakítani őt a csajától?

El lehetne érni valahogy, hogy engem válasszon és szakítson a barátnőjével?

18/L (a srác 23/F, a bnője 20/L)

2012. márc. 7. 12:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy te kis....... Ha így belementél a dologba h tudtad h barátnője van akkor miért hagyná ott a biztos kapcsolatát?? Nem kell ribancnak lenni és más pasijával kavarni hanem lehet azt mondani h van valakid uh nem és akkor megtudod h tényleg komolyan érdekled-e. És nincs ez a kavar meg h még te vagy megsértődve h mással van. Pedig TE vagy a nem hiányzó harmadik nem pedig a barátnője
2012. ápr. 30. 13:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha téged szeretne, megszokásból sem tudna mással lenni.
2012. ápr. 30. 14:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Jó,eddig értem...de legalább akkor várd meg,míg a pasi szakít a lánnyal és elcsitulnak a dolgok. Utána meg lesz ami lesz.
2012. ápr. 30. 19:53
 24/27 anonim ***** válasza:

"....Ezért kérdeztem, hogy vajon hogyan lehetne elérni, hogy végleg kilépjen abból a kapcsolatból, és engem válasszon végre?"

Már eltelt majd egy hónap. Meddig akarsz még várni?

Fogd fel, hogy csak arra kellettél.

28/n

2012. máj. 2. 14:33
 25/27 anonim ***** válasza:

16-os, olyan sotet vagy, mint a vakond belso zsebe.

Olyan stilusod van, ha ismernelek, mar biztos szajba vagtalak volna!

Ha kinek kepzeled magad, te nyomorult?

Nehogy mar a baratno legyen a Qrva! Te ostoba!

2013. máj. 4. 12:00
 26/27 acelsziv ***** válasza:

Lássuk, amit írtál. Azt írod -ha jól értelmezem- hogy összejöttél egy csókával és közben derült ki, hogy nem szingli. Ez már gerinctelen dolog volt, hogy nem mondta meg neked.

Ha jól sejtem mire kiderült a dolog, addigra szépen belehabarodtál és már nem az volt a fejedben, hogy kidobod mert hazudott neked. Most meg arra kéred ezt a fickót, hogy téged válasszon inkább, mindazok ellenére, hogy képes volt második nőt is belevinni egy létező kapcsolatba és eszedbe sem jut, hogy veled is eljátszhatja ugyanezt.

Az biztos, hogy nem igazán szereti a párját, mert képes volt szeretőt venni mellé. És téged sem szeret, mert képes egyszerre kétfelé menni. És most feltételeztem, hogy nincs még egy harmadik, sőt negyedik nője is kettőtök mellett.

Tényleg ezt a fickót akarod?

2013. máj. 4. 15:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Most veszem észre a haladást kettőtök között: a "ki fogja dobni, nem szereti"-től, a "nem tud dönteni"-n át az "őt is szereti"-ig. Nem úgy tűnik, mintha a szakítás felé tartana.
2013. máj. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!