Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavarna, ha a barátotok 'filmbolond' lenne?

Figyelt kérdés

(A filmbolond helyett nem jutott más szó az eszembe, csak a 'filmszexuális', meg a 'filmb__i', úgyhogy inkább maradt a filmbolond, bármennyire is gagyin hangzik.)

Tehát nagyon szeretek filmeket nézni, és nagyon érdekelnek a filmkészítési műveletek. Nyáron naponta legalább 1-2 filmet megnézek, de mivel nem a tipikus edem szendlörös vagy tvájlájtos szutykokat nézem, ezért konkrétan ezeket a filmeket senkivel nem tudom kibeszélni..

Egy barátnőt mennyire zavarna, ha hébe-hóba rákényszeríteném egy-két filmre, esetleg gyakran elmesélném neki, hogy legutóbb mit néztem.

Titeket érdekelne, zavarna vagy végighallgatnátok, de nem nagyon figyelnétek igazán arra, hogy miről beszélek?

2015. aug. 14. 11:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
En is szeretem a minőségi filmeket.
2015. aug. 14. 12:46
 12/23 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Mégis mi ebben a zavaró?
2015. aug. 14. 13:07
 13/23 anonim ***** válasza:
nagyon szeretek filmeket nézni, de én magam egy sport szerelme vagyok (mondhatni sportbolond), ha a kettő kizárja egymást, abban az esetben nyilván zavarna. Egyébként pedig a filmekkel kapcsolatban is vannak nagyon megosztó dolgok (feltéve, ha van teljesen egyéni véleményed) mondjuk van, aki nem tudná végignézni Tarantino összes filmjét pudingevés közben (én meg igen.). :D
2015. aug. 14. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:

Mint a többieket, engem sem zavarna :D

Sőt... nagyon szívesen hallgatnám a véleményét a filmekről, érdekelne, ő mit gondol az én kedvenceimről, és tarthatnánk nagy "mozimaratonokat" is:DD

Ha valamire" rákényszerítene",hogy megnézzem, mondjuk, egy nagyon ijesztő horrorra, valószínűleg egész évben a nyakába csimpaszkodva reszketnék, és minden hangtól megijednék, szóval szerintem ezzel többet nem próbálkozna, így nem lenne belőle túl nagy baj a későbbiekben:DD

2015. aug. 14. 14:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Engem se zavarna. Sőt én is filmmániás vagyok. Én sem nézem ezeket a "tvájlájtos" szennyeket.Ha hasonló ember társaságába kerülök, akkor órákig el tudok vele beszélgetni filmekről. :)
2015. aug. 14. 15:12
 16/23 anonim ***** válasza:

En is filmbolond vagyok :)

Ugyhogy semmenyire sem zavarna :)

Sot!! Nagyon elveznem :) kiveve ha politikarol szolnanak a filmek amiket szeretsz :(

2015. aug. 14. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
ha Dancsó Péter vagy nem zavar xD
2015. aug. 14. 17:18
 18/23 anonim válasza:

Férfi vagyok, és már nem tini, így bocs, ha ideírok, de én is szeretek filmeket nézni. Minőségibb filmeket szeretem, drámákat, romantikus drámákat, életrajzi ihletésű filmeket, igaz történeten alapuló filmeket, novellákból/regényekből adaptált filmeket. Szóval engem az szokott zavarni többnyire, hogy bár sok lány szereti a filmeket, de általában ilyen gagyi vígjáték féléket, meg fárasztó sci-fiket. Mármint számomra gáz. Viszont eddigi barátnőim vevők voltak azokra a műfajokra, amiket én is kedvelek.

UI: Szívesen cserélnék itt filmlistát valakivel, ha lenen kedve.

2015. aug. 14. 17:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Sőt, veled együtt nézném őket. (:
2015. aug. 14. 23:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek filmezni, sokkal szívesebben olvasok, de fél évente egyet végignéznék azért. Persze, a mondanivalódat meghallgatnám, ha te is végighallgatod, mit olvastam legutóbb. :)
2015. aug. 15. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!