Mennyit fogyjak? Mások szerint átlagos testalkatú vagyok de szerintem nem. Több lent
Hello!
Rákérdeztem ismerősöktől hogy szerintük milyen a testalkatom, azt mondták hogy átlagos de én dagadtnak érzem magam, főleg combon és egy kicsit hason is. Mit csináljak
152cm
45kg
#1 vagyok:
Nem vagy kövér, főleg nem a mai emberekhez képest; ne is akarj lefogyni. Táplálkozz egészségesen, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket stb., de semmiképpen ne éheztetsd magad!!! Emellett egy kicsit mozoghatsz többet, ha gondolod. Elmehetsz biciklizni, futni, úszni vagy csinálhatsz otthon gyakorlatokat hasra és combra. Az interneten sok ilyen van, nézz utána. ;) Sok sikert és ne feledd ne vidd túlzásba, nem vagy kövér.
A testmagasságból, és a testsúlyból nem lehet meghatározni az optimális testtömeget egy adott egyénre vonatkoztatva. Ez csak matematikai átlag számítás alapján lenne igaz, de senki sem átlagember.
Mindannyian különbözőek vagyunk. Azt javaslom, az ismerőseiden kívül antropometriával dolgozó szakembert keress meg, tőlük ugyanis pontos választ fogsz kapni a testalkatodat illetően. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!