Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyjak? Mások szerint...

Mennyit fogyjak? Mások szerint átlagos testalkatú vagyok de szerintem nem. Több lent

Figyelt kérdés

Hello!

Rákérdeztem ismerősöktől hogy szerintük milyen a testalkatom, azt mondták hogy átlagos de én dagadtnak érzem magam, főleg combon és egy kicsit hason is. Mit csináljak

2016. júl. 2. 13:04
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, hány kilógramm és milyen magas?
2016. júl. 2. 13:59
 2/6 A kérdező kommentje:

152cm

45kg

2016. júl. 2. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Keress fel egy szakembert. Nem dagadt vagy, hanem testképzavaros.
2016. júl. 3. 01:01
 4/6 anonim válasza:

#1 vagyok:

Nem vagy kövér, főleg nem a mai emberekhez képest; ne is akarj lefogyni. Táplálkozz egészségesen, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket stb., de semmiképpen ne éheztetsd magad!!! Emellett egy kicsit mozoghatsz többet, ha gondolod. Elmehetsz biciklizni, futni, úszni vagy csinálhatsz otthon gyakorlatokat hasra és combra. Az interneten sok ilyen van, nézz utána. ;) Sok sikert és ne feledd ne vidd túlzásba, nem vagy kövér.

2016. júl. 3. 14:48
 5/6 anonim válasza:

A testmagasságból, és a testsúlyból nem lehet meghatározni az optimális testtömeget egy adott egyénre vonatkoztatva. Ez csak matematikai átlag számítás alapján lenne igaz, de senki sem átlagember.

Mindannyian különbözőek vagyunk. Azt javaslom, az ismerőseiden kívül antropometriával dolgozó szakembert keress meg, tőlük ugyanis pontos választ fogsz kapni a testalkatodat illetően. [link]

2017. febr. 1. 12:41
 6/6 anonim válasza:
Kedves #5: Nagyon szépen köszönöm, hogy belinkelted ezt az oldalt!
2017. febr. 1. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!