Szerintetek mennyire vagyok dagadt? (kép)
Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat kérek, tudom, hogy ez még (vagy már) nem a "dagadék" kategória, de én nagyon nem vagyok megelégedve.
2016. máj. 23. 18:11
1/21 anonim válasza:
Egy kicsit zsíros itt-ott, de megfelelő étrenddel és edzéstervvel könnyen elétheted az álomalakodat. De így is jó alakod van, vékony vagy, sok husika szeretne ilyen alakot.
2/21 anonim válasza:
nem vagy dagadt. szerintem csak tornáznod kellene
3/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Normál, női alak. Erre vigyázz ami most van. Egy normális férfinak nem az tetszik, ha egy nőn egy fél deka zsír sincs. Szóval ne fogyókúrázz, max. eddzél többet, de csak ha kedved van.
4/21 anonim válasza:
Most is nagyon csinos vagy, de egy max ket honap egeszseges etrend es mozgas es mindenki utanad fordul ez garantalom!!! A genetikad nagyon jo, szerintem igy is sportos vagy:)
Persze az egeszseges eletmodot tovabbra is kell tartani mert konnyen visszcsusznak a kilok:)
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez biztató :) tornázok, kardiozok, futok, figyelek a kalóriákra. Nagyon sokat teszek érte, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, de a tükör mindig elszomorít :(
2016. máj. 23. 18:24
6/21 A kérdező kommentje:
a genetikával tudnék vitatkozni :) a család női tagjainak sajnos igen nagy a kuffer :)) Nekem is minden combra és popsira jön föl rögtön!
2016. máj. 23. 18:26
7/21 anonim válasza:
Dagadt? Semennyire. Ez nagyon messze van a dagadttól.
8/21 anonim válasza:
Anyám 110 kg. Na ő dagadt. Te nem. Ha javítani akarsz formán,akkor csinálj súlyzós edzést!
9/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy dagadt. Nem mondom, hogy tökéletes alakod van, sporttal még lehetne javítani, de kívánatos így is. Sok nő örülhetne ilyen alaknak. Szerintem egy nőn kell lennie némi zsírnak, attól lesz kerek a popó, szép ívesek a vonalak.
10/21 anonim válasza:
Ha csaj lennék szeretnék én így kinézni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!