Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire vagyok...

Szerintetek mennyire vagyok dagadt? (kép)

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat kérek, tudom, hogy ez még (vagy már) nem a "dagadék" kategória, de én nagyon nem vagyok megelégedve.

[link]

2016. máj. 23. 18:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Dagadt? Az totál nem. Egy pici fölösleg akad rajtad. De főleg izmot kéne építened s jó alakod lenne :)
2016. máj. 23. 19:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Már most is tök jó az alakod, csak valószínűleg itt ilyen fitness fiúkák vannak és náluk túl magasan van a mérce. Na nekem meg a fitness-es csajok nem jönnek be, nálad viszont minden a helyén van. Sok nő is megirigyelhetné az alakodat.
2016. máj. 23. 19:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nagyon jól esnek a válaszok, egyáltalán nem erre számítottam :) Most valami elemi energiával edzettem, nagyon nagyon nagy löketet adtatok ezekkel a visszajelzésekkel :) Többnyire elveszi a kedvemet a konditól az, hogy úgy érzem, nagyon messze van a cél, a hozzászólások alapján viszont tényleg elgondolkodtam azon, hogy testképzavarom van. Én elefántnak érzem és látom magam, de valami biztos nem stimmel az általam látottakban, ha itt egytől egyig azt mondjátok, hogy alapjában véve minden rendben van, csak izmosítanom kell :) Egyébként igen, tudom, és rajta is vagyok. Többnyire heti 7 nap vagyok kondiban. Lassan 10 kilót tudhatok magam mögött 4 hónap alatt. Eddig a zsírégetésen volt a hangsúly, most viszont már kezdek áttérni az erősítésre :)
2016. máj. 23. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Tök jól nézel ki. Nem egészséges mindennap edzeni, menj heti 3-szor.
2016. máj. 23. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy dagadt,a derekadon van egy kis úszógumi,ez a trikón át is látszik.
2016. máj. 24. 05:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Babám, felejtsd el a tükröt, meg a kalóriaszámlálást.

Én kb. ilyen alakkal lettem anorexiás, mert "elszomorított", amit láttam... pontosan úgy éreztem, mint te.

NEM kell fogynod - hová, miből? -, sportolj tovább, és szép maradsz.

2016. máj. 24. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szèp vagy így! Ezt nőként mondom:-)
2016. máj. 24. 12:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Vegyél egy másik melltartót, mivel ez nem a te méreted.
2016. máj. 24. 16:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, lehet valami testképzavarod, én is csak azért írtam, hogy pici felesleg és izmosodhatsz, mert kérdezted, alapból ha meglátnék egy ilyen lányt, teljesen OKnak hatna, szóval normálisnak. Kevés finoman szálkás és izmos szexbomba van az utcákon, de most kritikus szemmel néztem a fotót :D

Ráadásul edzel (tényleg heti 3-szor eddz súlyzókkal, máskor végezz aerobot, olykor kardiót, annak is megvan a haszna a keringésre, bár ehhez nem értek)... Én odáig lennék, hogy eleve nem rosszul állok, erre még csinálom, amit kell, s javulok. Nincs itt semmi baj.

2016. máj. 24. 16:57
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, köszönöm! Mindenkinek! :) teljesen biztos voltam benne, hogy negatív kritikákat fogok kapni, egyáltalán nem gondoltam, hogy ilyen véleménnyel lesztek! Persze, a párom mindig mondja, hogy csinos vagyok, ne romboljam ennyire az onbizalmamat, de úgy voltam vele, hogy neki úgyis tetszem, ő máshogy lát engem. Megmondom őszintén, hogy bár nagyon jól esnek a szavaitok, én akkor se sokat javultam önbizalomban. Úgy gondolom, még le kell dolgozni a combomból, hasamból, karomból egy kicsit, hogy én magam is jogosnak érezzem ezeket a dicséreteket :) De ez nem baj, legalább nem hagyom el magam, hanem küzdök tovább, és természetesen minden nappal egy fokkal jobban érzem magam a bőrömben :) kicsit én is tartok tőle, hogy itt kezdődik az anorexia, de azért, hogy ezt kontrollálni tudjam, a cél, hogy az 5-6 évvel ezelőtti nadrágok feljöjjenek rám. Ha azok is elkezdenek lötyögni, akkor azonnal változtatok az életmódomon! Illetve 64 kilót lőttem be célnak. Az alá nem akarok menni!

#18: kíváncsivá tettél, mi a baj a melltartóval? :) pontosan az én méretem, ez az egyik legjobban passzoló melltartóm.

2016. máj. 24. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!