Szerintetek mennyire vagyok dagadt? (kép)
Őszinte válaszokat kérek, tudom, hogy ez még (vagy már) nem a "dagadék" kategória, de én nagyon nem vagyok megelégedve.
Babám, felejtsd el a tükröt, meg a kalóriaszámlálást.
Én kb. ilyen alakkal lettem anorexiás, mert "elszomorított", amit láttam... pontosan úgy éreztem, mint te.
NEM kell fogynod - hová, miből? -, sportolj tovább, és szép maradsz.
Igen, lehet valami testképzavarod, én is csak azért írtam, hogy pici felesleg és izmosodhatsz, mert kérdezted, alapból ha meglátnék egy ilyen lányt, teljesen OKnak hatna, szóval normálisnak. Kevés finoman szálkás és izmos szexbomba van az utcákon, de most kritikus szemmel néztem a fotót :D
Ráadásul edzel (tényleg heti 3-szor eddz súlyzókkal, máskor végezz aerobot, olykor kardiót, annak is megvan a haszna a keringésre, bár ehhez nem értek)... Én odáig lennék, hogy eleve nem rosszul állok, erre még csinálom, amit kell, s javulok. Nincs itt semmi baj.
Köszönöm, köszönöm! Mindenkinek! :) teljesen biztos voltam benne, hogy negatív kritikákat fogok kapni, egyáltalán nem gondoltam, hogy ilyen véleménnyel lesztek! Persze, a párom mindig mondja, hogy csinos vagyok, ne romboljam ennyire az onbizalmamat, de úgy voltam vele, hogy neki úgyis tetszem, ő máshogy lát engem. Megmondom őszintén, hogy bár nagyon jól esnek a szavaitok, én akkor se sokat javultam önbizalomban. Úgy gondolom, még le kell dolgozni a combomból, hasamból, karomból egy kicsit, hogy én magam is jogosnak érezzem ezeket a dicséreteket :) De ez nem baj, legalább nem hagyom el magam, hanem küzdök tovább, és természetesen minden nappal egy fokkal jobban érzem magam a bőrömben :) kicsit én is tartok tőle, hogy itt kezdődik az anorexia, de azért, hogy ezt kontrollálni tudjam, a cél, hogy az 5-6 évvel ezelőtti nadrágok feljöjjenek rám. Ha azok is elkezdenek lötyögni, akkor azonnal változtatok az életmódomon! Illetve 64 kilót lőttem be célnak. Az alá nem akarok menni!
#18: kíváncsivá tettél, mi a baj a melltartóval? :) pontosan az én méretem, ez az egyik legjobban passzoló melltartóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!