Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma eddig nagyon sokat ettem?

Ma eddig nagyon sokat ettem?

Figyelt kérdés

Reggeli:zsemlében párizsi,vaj,sajt,paprika,mellé itta 2 dl almalevet

Ebéd: 2 szelet rántotthús krumplisalátával,mellé ittam 2dl kolát.

Ezen kívűl ma csak vizet ittam

Szerintetek ez így nagyon sok? Ma már üdítőt nem akarok inni és még este mozgok valamit.

2016. jún. 26. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Számold ki, ha többet égetsz mint amennyit beviszel kalória szempontjából, akkor nem hízol. Ez is egy módszer, de még mindig az egészséges táplálkozást támogatom.

2016. jún. 26. 13:59
 12/17 anonim válasza:
Én is 85 kg vagyok és én most kezdtem pár napja a fogyókúrát
2016. jún. 26. 14:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: és hogy haladsz?
2016. jún. 26. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Közel sem vagy olyan kövér, hogy heti 1 kilónál többet fogyj, hacsak nem mozogsz extrém sokat vagy koplalsz. Bizonyára vizet vesztettél az elején, az normális.

Mivel nincsen mindenre mennyiség, nem tudom, mennyit ettél, de nem lehet sok, s nem is jó összetételű, egyetértek a többiekkel.

2016. jún. 26. 16:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,csak sok volt rajtam a zsír. 2 éve már sikerült leadnom 14 kilót akkor 2,5 hónap alatt ment le. Csak utána rengeteget zabáltam egész nap és mára visszajött.
2016. jún. 26. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Jójó. Annak a következtében nem vagy képes megtartani a súlyt, meg zabálsz diéta után, mert nem megfelelően csinálod. (khm egészséges táplálkozás)
2016. jún. 26. 16:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Amúgy kiszámoltam,hogyha még vacsorára eszek egy joghurtot,akkor ma 1220 kcal-t vittem be és 400-at lemozogtam úgyhogy az csak 820 kcal.

Elvileg az én kalóriaszükségletem 2200 kcal,úgyhogy 1380-al alatta teljesítettem. És így simán lehet heti 1kg fogyás

2016. jún. 26. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!