Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez a tévhit, hogy a koplalá...

Mi ez a tévhit, hogy a koplalás 'hízlal'?

Figyelt kérdés

Ha koplalás után visszatérünk a normál étkezéshez, akkor elhízunk, mert elraktároz mindent a szervezet, lelassult anyagcsere blablabla.

Full kamu :D

2016. jún. 15. 20:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem raktároz el mindent a szervezet, csak a többletet, mint máskor. Viszont a koplalástól lassul az anyagcsere, ez már csak ilyen. Sokan pedig bezabálnak utána, ez is érthető valahol.

Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne koplalással lefogyni és megtartani. Csak nehéz és a legtöbbeknek nem jön össze, valamint megvannak a veszélyei, kockázatai s ha kedves az embernek az izomzata, jobb, ha más módszert választ. Oké, visszajön az izom, ha utána rendesen edz és étkezik, de miért ne kezdhetné eleve ezzel?

A lelassult anyagcsere nem kamu, hanem tény. Az kamu, hogy napi egy megfelelő méretű evésnél lassul, az nem, hogy koplaláskor lassul. Nyilván nem mindenkinél egyformán teszi. pl. az én szervezetem utál anyagcserét lassítani (gyorsítani bezzeg azonnal, ahogy sokat eszem, úgyhogy én a bezabálásokkor inkább fogyok), de hosszas koplaláskor, gondolom, megtenné, hisz elég evolúciós zsákutca lennék, ha nem próbálná elodázni az éhhalálomat, hátha véget ér az éhínség. Ez normális működés.

2016. jún. 15. 22:57
 12/28 A kérdező kommentje:
lol k
2016. jún. 16. 01:43
 13/28 anonim ***** válasza:
Sportolni kéne és normálisan étkezni. Nem pedig a facebookot meg az internetet nyomkodni egész nap.
2016. jún. 16. 02:23
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahh, ennek lehet beszélni. Tesókám lehet vagy 16-17 eves.

Az IQ-d is lement 45-re?:)

2016. jún. 16. 04:53
 15/28 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Megismerhetjük azt a normál étkezést. amivel tartod a 45kilót? Mondjuk amit tegnap ettél?
2016. jún. 16. 05:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Olyan viccesek az ilyenek mikor dobálóznak itt számokkal hogy ennyit meg annyit fogytam mekkora király vagyok.:Dd De azt egyik se veszi észre hogy a testzsírja ugyanannyi(ha nem több) és az izom ment le róla. De ő menő mert fogyott és most úgy néz ki mint egy teliszart lyukas zokni. Légy büszke.:)
2016. jún. 16. 07:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Az utolsó szívemből szólt. ;-) :-D
2016. jún. 16. 08:52
 18/28 A kérdező kommentje:
imádok az interneten vitatkozni
2016. jún. 16. 09:03
 19/28 A kérdező kommentje:
come at me emberek
2016. jún. 16. 09:03
 20/28 A kérdező kommentje:

#15-nek:

Reggeli: 50 g zabpehely vízzel felfőzve, 30 g fehérjeporral + egy kis marék fagyasztott málnával.

Tízórai: 1 csomag tönkölyropi (uristen máglyára velem)

Ebéd: 2 tükörtojás 5 g olivaolajon sütve, 2 szelet szénhidrátcsökkentet magkenyér, vegyes saláta naturjoghurttal.

Uzsonna: egy quest fehérjeszelet

Vacsi: 330 g csirkemell kb 100 g csirkemájjal töltve, 2 szelet abonett + vegyessali natur joghurttal

ezenkívül napközben ittam még 2 dl tejet kávéval.

1500+ kcal

2016. jún. 16. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!