Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem koplalás után?

Mit kéne tennem koplalás után?

Figyelt kérdés
Nem, nem azért koplaltam mert fogyni akarok. Rendszeresen sportolok az étkezésemre is figyelek csak egy hete nyelési nehézségek miatt nem tudtam enni. A kérdés az lenne, h hogyan egyek, mit egyek és mit csináljak annak érdekében, h ne szedjem fel az elvesztett súlyom 5x-ét. És mikor kezdjek el újra sportolni?

2016. jún. 4. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyit fogytál ezalatt az idő alatt?
2016. jún. 4. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Sportolni akkor kezdj, ha az orvos megengedi és annyit, amennyi nem fáraszt nagyon - fokozatosan állj vissza.

A kajával meg szintén fokozatosan kezdj, és eleinte föként a zsírokat, Ch-t figyeld, inkább zöldségekkel meg sovány(abb) húsfélékkel lakj jól.

2016. jún. 4. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1 hét betegségnél nem kell semmit trükközni, egyél úgy ahogy eddig. Többiek nem tudom miről beszélnek, nem 3 hónap koplalás után akarsz visszaállni.
2016. jún. 4. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi különöset nem kell tenni.

Nem koplaltál.

Minden emberrel előfordul, hogy beteg és nem tud rendesen enni.

Ebben nincs semmi különleges.

2016. jún. 4. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek : 5-6 kg-ot , főleg izomból

Köszi a gyors válaszokat :)

2016. jún. 4. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Főleg vízből s volt közte salakanyag és zsír is, persze izom is. Nincs az a szerencsétlen szervezet, amelyik 5 kiló izmot ledob egy hét alatt, csak mert nem kap táplálékot, ez irreális. Nem is volt akkora deficited...
2016. jún. 4. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem térj vissza nyugodtan a megszokott étkezésedhez,az az 5-6 kiló nagyrészt nem izom volt az fix.

1 hetes koplalás max kicsit kipucolt ,nem mondom,hogy követendő és szánt szándékkal kell cisnálni,de betegségnél sokaknak nincs étvágya,nem hiszem,hogy túlzottan releváns.

Meg ha van egy állandó ,optimális testsúlyod azt a szervezet szereti megtartani ,valószinüleg annyi jön vissza amennyi lement és kész .

2016. jún. 5. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!