Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mit tegyek?

Mayacska maja kérdése:

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos,mar mindent kiprobaltam,1 honapig reggelire:gyumolcs,tizorai:gyumolcs,ebed:csirke,tojas vagy hal + zoldsegek,barna rizs kis adagban, este 7kor sovany hus, esetleg tojas ,zoldsegek..minden este kocogtam 30 percet kiveve szombat mert akkor usztam.es 1 honap alatt hiztam ami meglatszik nagyon a testemen.Nem tudom mihhez kezdjek, gondoltam a koplalasra de azt olvastam szivrohamot okozhat(meg mas betegsegeket) ha 1-2 honapig koplalok lesz bajom?

koszonom elore is,aki csak ellenkezni akar ne irjon,koszonom (bocsanat ah helyesirasert)

2016. jún. 2. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Ne koplalj, lassulna az anyagcseréd s még nehezebben fogynál (persze amíg koplalsz, fogysz, de utána nehéz lesz, s persze koplalni sem leányálom, izomvesztés s mindenféle veszélyek).

Nem tudom, mennyit ettél, milyen adatokhoz (ezek fontosak, rámutathatnak, hogy mi lehet a gond, több tippem is van), de egész délelőtt miért kerülted a fehérjebevitelt (s a zsírbevitelt, de inkább a fehérje zavar). Vacsorától ebédig nem vittél be aminosavakat, de cukrot igen. Ez így nem OK.

2016. jún. 2. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Kezdj el kalóriát számolni azzal jobban jársz. Reggelire ehetsz nyugodtan . Akkor kell az energia. Pl:zabkása,vagy szendvics tk kenyèrből.

Vègezz aerob edzèseket. Pl heti 3x egy órát. Ha bírod. Mekkora túlsúlyos van,mert az is számít

2016. jún. 2. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne koplalj! Egyél rendesen!!! Sok a szénhidrát, ebből is a cukor. Egyél húst (FEHÉRJE) és zsír sem ártana, mert ha cukrot eszel (akármennyire is gyümölcs cukor) hízni fogsz tőle. Kalóriabázispn tudod ellenőrizni a fehérje-ch-zsír beviteli arányát. Érdemes ott nézni, mert legalább látod, hogy a gyümölcs az ch.
2016. jún. 2. 16:55
 4/5 A kérdező kommentje:
azert ettem reggel a gyumolcsot mert delutan mar nem javaslott a cukor.. zarjam ki a gyumolcsot inkabb?
2016. jún. 2. 17:11
 5/5 crudy ***** válasza:
Persze, a gyümölcs nem diétás kaja. Az egészhez nem értesz ami amúgy nem baj mert honnan kéne de utána olvashatnál egy kicsit legalább mielőtt azt mondod h Kipróbáltál mindent. A neten is sok gyökérség van de mondjuk googleon az első három találatra rá mész akkor már tuti találsz valami hasznosat. Tényleg! Olvass utána a fogyásnak, zsírégetésnek. Ez a leghasznosabb tipp
2016. jún. 2. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!