Valaki tud adni tanácsokat egy fogyni akaró srácnak?
Figyelt kérdés
Egy 20 éves fiúról van szó, aki le szeretne fogyni, mert elég sok felesleg van rajta. Minden nap jár bicajozni, fekvőtámaszozik és felüléseket csinál. Étrendjén kellene egy kicsit változtatni szerinem. Pirítóst eszik többnyire vagy valami salátát csirkemellel. 1 év alatt szinte semmit sem sikerült leadnia. Tudnátok segíteni? Interneten annyi féle diéta van, hogy én azt sem tudom melyik mire jó, vagy miért jó. Én ilyen témában teljesen tanácstalan vagyok, ezért szükségem lenne olyanra, aki tapasztalatból tudna mondani valamit. Azt nagyon megköszönném. Bármilyen tanács, link, recept, akármi jöhet. Köszi előre is.2016. jún. 6. 12:46
11/15 A kérdező kommentje:
Bicajozással egyáltalán nem volt problémája. Volt hogy egész nap, egyhuzamban letekert 5-6 órát. De most áttért a futásra mert nem találta kimerítőnek a bicajozást. Izmosnak izmos, mert éveken keresztül súlyzózott, szóval nem éppen gyenge. Csak éppen futni nem bir. De ezzel én is így vagyok. Bár én vékony vagyok bicajozni nem probléma, én is jártam gyerekkorom óta egésznapos kirándulásokra bicajjal, de ha futásról van szó, akkor 10 perc után hulla vagyok.
2016. jún. 6. 19:57
12/15 anonim válasza:
És mennyit ment 5-6 óra alatt a bringával, hány kilométert? Mert ha lenyomott mondjuk 100-130 kilométert, és ezt rendszeresen csinálta, és mégsem fogyott, akkor egyértelműen az étkezésével van nagyon nagy baj. Bár én ezt nehezen tudom elhinni - profi bringások napi 3-4 órát bicikliznek, pizzán meg más hasonlókon élve napi 8-10 ezer kalóriát esznek, és ugye elég vékonyak...
13/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, senki sem mérte neki, de ha így elnézem a falukat egymás mellett, akkor nem lehet 60km alatt. Ezt azért nem minden nap csinálta, mert munka mellett nincs erre ideje. Napi 1-2 órát tud erre szánni, de többet nem enged az ideje. Ha kell városba mennie, akkor sem buszozik, hanem 1-2 órát gyalogol. Sportolást akkor hagyja úgy ahogy van, felülés meg egyebek, bicajozni is jár majd, de most nem is nagyon lehetett kimenni mert már 2 hónapja csak esik. Az étrendjén meg próbálok változtatni. Már egyszer elkezdett fogyni mert volt már 120 fölött is, de aztán egy 3 éve elérte ezt a 110et és azóta nem mozdult sokat. Köszönöm a segítséget.
2016. jún. 6. 20:21
14/15 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel akkor a kajával lesz probléma. Ha nem tudja, mit egyen, akkor ez segíthet.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi, igen az ilyen segít, mert lagalább körül tud nézni, hogy mit főzzön, mert azért változatosnak kell lennie, nem eheti minden nap ugyanazt.
2016. jún. 7. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!